text.skipToContent text.skipToNavigation
BLUE Blåbärsextrakt

Ät blåbär varje dag - bra för synen och magen.

Dagligt intag

Blue innehåller endast rent extrakt av blåbär. En rekommenderad daglig dos av 2 tabletter, motsvarar 28 gram färska blåbär. En ask med 60 tabletter, motsvarar nästan 1 kg frysta blåbär.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

Ät skandinaviska skogsblåbär varje dag!

Blåbär har använts både i matlagning och som ett hälsofrämjande bär i hundratals år. Det finns en förklaring till varför vårt gamla och älskade bär blivit så populärt:

Innehåller antioxidanter

Blåbär innehåller bra antioxidanter som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Det har ännu en gång visat sig att farmor och mormor har rätt – gammal kunskap bekräftas av ny forskning.

För synen

Blåbär bidrar till normal blodcirkulation i ögat och innehåller ämnen som är bra för ögats hälsa.  Dessa ämnen bidrar också til retinas normala funktion och ett klarare syn.

För magen

Det är inte nytt att blåbär är bra för magen och att det kan bidra till att upprätthålla en funktionell slemhinna i magen/tarmkanalen.

Eftersom vi inte säljer våra produkter i butiker, har vi ett enkelt abonnemangssystem. Beställ därför ditt gratisprov redan idag så får du en leverans av Blue Blåbärsextrakt direkt hem till din egen brevlåda inom kort. Blue koncentrerat blåbärsextrakt tillverkas enligt stränga kvalitetskrav.

Ja tack, skicka mig GRATIS 1 ask Blue blåbärsextrakt. Jag betalar endast 9 kr för porto och expedition.

 • Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!
 1. 1

  Få en ask med 60 tabletter Gratis och betala endast 9 kr i porto och expedition.

 2. 2

  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt prov. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 2 askar Blue blåbärsextrakt varannan månad. Pris per ask är 196 kr. Endast 27 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 419 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrätt på alla försändelser inom 30 dagar - oavsett skäl.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans. Inga krav på minimiköp.