text.skipToContent text.skipToNavigation
Zinkoral - Zinkoral ger frisk andedräkt i upp till 6 timmar!

Alltid frisk andedräkt - dålig andedräkt beror oftast på förhållanden i munhålan. Zinkoral® verkar där problemet oftast uppstår och effekten är långvarig.

Tiotusentals nöjda användare

Zinkoral® verkar efter några minuter och effekten varar länge. Därför får vi ständigt tackbrev som kan sammanfattas så här:

"Tusen tack för Zinkoral® asken. Tabletterna fungerar fantastiskt bra och jag känner mig som en ny och mer självsäker person när jag är ute bland folk. "

Zinkoral® - överlägsen mot dålig andedräkt

Zinkoral® var en världsnyhet när den lanserades för över 10 år sedan. Den allmänna uppfattningen var att dålig andedräkt var något man var tvungen att leva med - som i bästa fall kunde kamoufleras. MEN 2 norska forskare fann lösningen och dokumenterade att en tablett Zinkoral® tar bort dålig andedräkt i upp till 6 timmar.

Varför är Zinkoral® så effektiv?

Dålig andedräkt orsakas i de flesta fall av svavelföreningar i munhålan. Zink har den egenskapen att den binder svavel och eliminerar dålig lukt. De effektiva och välsmakande Zinkoral ® tabletterna innehåller 6,8 mg aminokelerad zink.

Beställ din provprenumeration idag så får du en ask Zinkoral ® inom kort.

*Rölla et al. International Dental Journal 2002:52:23

Ja tack, skicka mig GRATIS en ask Zinkoral®. Jag betalar endast 9 kr för porto och expedition.

 • Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!
 1. 1

  Prova Zinkoral® gratis få en ask med 50 sugtabletter. Du betalar endast 9 kr för porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du oss besked inom 2 veckor efter att du fått ditt gratisprov. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 3 askar Zinkoral® var tredje månad. Priset per ask är 73 kr. Endast 27 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 246 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrätt på alla försändelser inom 30 dagar - oavsett skäl.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans. Inga krav på minimiköp.