text.skipToContent text.skipToNavigation
M plus - Vital, pigg och alert! Med örter och mineraler anpassade för män

M plus med ginseng: örter, vitaminer och mineraler i en unik formulering.

M plus för aktiva män

Det är svårt att berätta för dig hur bra den här produkten är. Du måste helt enkelt prova! Och nu kan du prova en hel månad gratis.

Om du är 101 % nöjd kan du fortsätta att få M plus via vårt enkla abonnemangssystem. Då får du regelbundna leveranser direkt hem till din egen brevlåda.

Rekommenderad dagsdos är 1 kapsel. En ask innehåller 31 kapslar.

Käre man, gläd dig!

Vi har kommit över en produkt som har gjort succé i alla länder där den lanserats. Den produceras i Sverige enligt höga kvalitetskrav och har hittills bara marknadsförts i begränsad omfattning.

Produkten heter M plus och med ginseng bidrar den till lust, energi, och vitalitet.

Vad består produkten av?

GINSENG bidrar till att man känner lust, energi och vitalitet. Teamet bakom den unika sammansättningen, har lång erfarenhet av att skapa unika kosttillskott. Man kan säga att de har lyckats komponera en sammansättning av örter, vitaminer och mineraler som är anpassade för mäns kraft och vitalitet: Ginseng, rosenrot, vitamin E, luktfri vitlök, selen, zink och vitamin B6.

Visste du t.ex. att Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet? Och att B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten?

MEN - du tar inga risker och det kostar dig ingenting att prova. Föreställ dig tillfredsställelsen det ger dig och din partner(s) om du blir lika nöjd som alla andra som använder M plus varje dag.

Genom vårt enkla abonnemang får du M plus regelbundet till bästa möjliga pris.

Få en ordinarie ask med  M plus Gratis och betala endast 9 kr i frakt och expedition.

 • Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!
 1. 1

  Få en ordinarie ask med  M plus Gratis och betala endast 9 kr i frakt och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt prov. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 2 askar M plus varannan månad. Priset per ask är 197 kr. Du betalar inget extra för porto och expedition. Totalpris per försändelse är 394 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrätt på alla försändelser inom 30 dagar - oavsett skäl.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans. Inga krav på minimiköp.