text.skipToContent text.skipToNavigation
Åppelvinäger med äppelfibrer och krom

Äppelvinäger med äppelfibrer och krom.

Äppelcidervinäger

Det sägs att äppelcidervinäger har använts i över 5 000 år. Och det är välkänt inom många användningsområden som matlagning, hudvård och även vid rengöring.

Äppelcidervinäger framställs av krossade äpplen genom en dubbel jäsningsprocess. Sockret i äpplena bryts ner av bakterier och jäst för att sedan omvandlas till alkohol och slutligen till vinäger. Ordet har ett franskt ursprung och betyder "surt vin"

Äppelvinäger - enkelt och naturligt

Äppelvinäger har länge varit en populär produkt.

Fibrer och krom?

Utöver äppelvinäger har vi tillsatt både fibrer och mineralet krom. Krom bidrar till att normalisera blodsockernivåerna i kroppen och till normal omsättning av protein, kolhydrater och fett.

Ett bra val

EFI äppelvinäger är ett säkert och naturligt kosttillskott. Varje tablett innehåller 500 mg äppelvinägerkoncentrat med äppelfibrer. Rekommenderad dagsdos är 2 tabletter.

30 dagars förbrukning Gratis

Beställ idag så får du ditt prov hemskickat inom kort.

Ja tack, skicka mig GRATIS 1 ask EFI äppelvinäger. Jag betalar endast 9 kr för porto och expedition.

 • Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!
 1. 1

  Få en ordinarie ask med Äppelvinäger (60 tabletter) och betala endast 9 kr för porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt gratispaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 2 askar Äppelvinäger varannan månad. Pris per ask är 168 kr. Endast 27 kr tillkommer för porto och expedition. Totalpris per försändelse är 363 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du har full returrätt på alla försändelser inom 30 dagar - oavsett skäl.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans. Inga krav på minimiköp.