text.skipToContent text.skipToNavigation
Pearl body serum - Q10 mikropärlar, E-vitamin, Olivolja, Parabenfri

Pearl Body Serum passar perfekt i vårt nordiska klimat och har många användningsområden. Den har en behaglig doft och tränger snabbt in i huden.

Ny teknologi:
Q10 mikropärlor

I de flesta cremer blandas alla ingredienser ihop.

Pearl Body Serum innehåller Q10 inkapslat i små pärlor.

Eftersom Q10 är ett känsligt ämne, är det en stor fördel att det inte blandas med de andra ingredienserna. Pärlorna går lätt sönder när cremen appliceras så att de kan verka direkt på huden. Och du kommer snabbt att märka skillnad!

Cremen är dermatologiskt testad.

Exklusiv bodylotion

Pearl Body Serum är en ny exklusiv hudcreme som passar perfekt i vårt nordiska klimat. Pearl Body Serum är avsedd för dig som är angelägen om att sköta om din hud och den har unika egenskaper som tagits fram med hjälp av ny micropearl teknologi.

Pearl innehåller mikropärlor som består av Q10 och E-vitamin som skyddar huden och ger den ungdomlig lyster. Den innehåller dessutom olivolja som gör huden smidigt och elastisk. Alla ingredienser bidrar till att minska ålderstecken och ger näring och skydd för huden.

Q10 – E-vitamin – Olivolja

Q10 är som du säkert känner till, en kraftfull antioxidant som ger energi till cellerna och skyddar mot för tidigt åldrande. E-vitamin förhindrar hudens åldrande genom att bekämpa fria radikaler.

Olivolja har en tusenårig tradition av hudvård och har många goda egenskaper. Den har ett högt innehåll av antioxidanter, tränger djupt in i huden och ger en långtidsverkande sköld av fuktighet.

Många användningsområden - nöjda kunder

Nöjda kunder har hört av sig och berättat att Pearl dessutom är perfekt som handkräm och några använder den som köldkräm. Pearl har en behaglig doft och försvinner snabbt in i huden utan att lämna den fet och klibbig.

Nu kan du prova Pearl Body Serum GRATIS. Beställ därför redan idag så får du din provtub hemskickad inom kort.

Ja, tack! Skicka mig GRATIS 1 tub Pearl Body Serum 200 ml. Jag betalar endast 39 kr för porto och expedition.

 • Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!
 1. 1

  Prova Pearl Body Serum gratis och betala endast 39 kr för porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 3 veckor efter att du fått din gratis provtub. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 1 tub Pearl Body Serum varannan månad för abonnemangspris 209 kr. Endast 27 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 236 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.