text.skipToContent text.skipToNavigation
Newomega KRILL (60 kapslar)

Ny högkoncentrerad krillolja: Nästa generation Omega-3

√ BRA FÖR HJÄRTAT
Hjärtat är den viktigaste muskeln i din kropp. Fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att hjärtat fungerar normalt och den goda effekten uppnås när du tar minst 250 mg EPA och DHA.

√ BRA FÖR LEVERN
Kolin i krilloljan bidrar till att bibehålla normal leverfunktion. Kolin bidrar till normal fettomsättning.

√ SPORT OCH UTHÅLLIGHET
Bättre näring - bättre resultat. Den senaste forskningen på krillolja visar att den kan ha betydelse både under och efter träning. *2, 3

 

MILJÖVÄNLIG FÅNGSTMETOD
SuperbaBoost™ är 100 % spårbar till den exakta positionen där krillen fångades (bekräftad av GPS). Det här är den första krillprodukt som är certifierad som hållbar av MSC.

Ny högkoncentrerad krillolja som ger dig kolin och upp till 121 % bättre utnyttjande av Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA jämfört med fiskolja. *1

 

Forskare i Aker BioMarine har lyckats utveckla en banbrytande teknik för att framställa en helt unik Omega-3-produkt. En ny högkoncentrerad krillolja som ger dig kolin och upp till 121 % bättre utnyttjande av omega-3 fettsyrorna EPA och DHA jämfört med vanlig fiskolja. Med den patenterade metoden försvinner problemet med lukt, eftersmak - och säkerställer ett effektivare upptag i kroppen.

Vad är krill?

Krill är små kräftdjur som lever i stora stim i Antarktis. De kan vara upp till 6 cm långa och väga ca 2 gram. Krill är en av världens största biomassor och det fångas årligen ca 200 000 ton som motsvarar 1 – 1,5 % av födan för djur som lever av krill. Aker BioMarine har utvecklat en miljövänlig fångstmetod och är certifierade av MSC (The Marine Stewardship Council).

Vad är kolin?

Kolin finns naturligt i krilloljan och är ett livsnödvändigt näringsämne som du kanske inte har hört talas om tidigare. Det bidrar bl.a. till en normal fettomsättning och att bibehålla en normal leverfunktion.

Vad är skillnaden på krillolja och fiskolja?

Krillolja är en ren naturlig källa till kolin och Omega-3 fettsyror i fosfolipid (vattenlöslig) form. Det innebär att kroppen känner igen dem så att de livsviktiga fettsyrorna EPA och DHA levereras effektivt till bl.a. hjärtat. Men i krillolja finns också astaxantin. Astaxantin är en naturlig antioxidant i oljan som också ger krilloljan den distinkt röda färgen.

Fiskolja har Omega-3 i form av triglycerider och etylestrar (ej vattenlösliga) och utnyttjas därför inte lika effektivt. I fiskolja måste antioxidanter tillsättas för att förhindra härskning.

Det räcker med 2 kapslar per dag - och de är lätta att svälja!

Beställ en ask Newomega KRILL med SuperbaBoost™ redan idag så skickar vi den hem till dig inom kort!

*1 Ramprash et al. Lipids Health Dis. 2013, 12, 178
*2 Jager et al 2007. Journal of the International Society of Sports Nutrition.
*3 Da Boit et al 2015. Plos One

Hållbart fiske

Krillfiske i Antarktis regleras av en internationell kommission (Commission of the Conservation of Antarctic Marine Living Resources). CCAMLR tar hänsyn till hela ekosystemet vid fastställande av kvoter som kan fiskas. Kvoten fastställs till 1% av biomassan - men årligen fångas mindre än 0,5% . Aker Biomarine har ett långvarigt samarbete med WWF och är certifierat av MSC – Marine Stewardship Council.

- Studie: A Look Below the Surface - Antarctic Krill Sustainability. By Stephen Nicol, PhD
- SUSTAINABILITY, A HOLISTIC APPROACH – GOING BEYOND THE EXPECTED

Ja tack! Skicka mig ett startpaket med Newomega KRILL. Jag betalar endast 49 kr inkl. porto och expedition.

 1. 1

  Få en ask Newomega Krill med 60 kapslar som startpaket och betala endast 49 kr inkl. porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till framtida köp, men blir abonnent på Newomega KRILL. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du kvarstår som abonnent eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 2 askar Newomega KRILL. Skickas varannan månad. Pris per ask är 219 kr. Endast 27 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 465 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.