Northborn® - extraordinary made easy

Vårt mål är att du ska känna dig fantastisk varje dag. Det börjar med de perfekta underkläderna och därför skapade vi Northborn® som är simply extraordinary by nature.

Skandinavisk design för skandinaviska förhållanden

Northborn® fokuserar på komfort, miljö och kvalité, i alla led. Underkläderna är tillverkade av naturliga råvaror på naturens premisser. Den hållbara kollektionen består av behagliga och silkeslena underkläder i naturmaterialet bambu.

I kollektionen finns tre olika trosor för kvinnor och en boxerkalsong för män. Underkläderna har en noga genomarbetad passform som håller i sig, tvätt efter tvätt.

Unna dig lite vardagslyx. Beställ enkelt på webben så skickar vi hem dina nya underkläder direkt till brevlådan.

Hållbara bambuunderkläder

Bambu är världens snabbast växande växt och den sprider sig snabbt över stora landområden. Mer bambu betyder fler plantor som utför mer fotosyntes. Därigenom minskar växthusgaserna i naturen. Dessutom behöver bambu ingen konstgjord gödsel och bara minimalt med vatten för att kunna växa.

Tack vare en unik bakterieflora i bambubarken behövs inte heller några bekämpningsmedel för att hålla skadedjur borta. Om vi jämför med vanlig bomullsproduktion är bambu därför ett mer miljövänligt material.

Northborn® är tillverkade av silkeslen bambuviskos. Det innebär att underkläderna innehåller 93 % bambu och 7 % elastan. Elastan tillför lite stretch och gör att underkläderna både blir mer flexibla och slitstarka. Därför håller de också längre och tål fler omgångar i tvättmaskinen. Med andra ord är bambuviskos ett ideellt material för kroppsnära sköna plagg som underkläder.

Naturligt tekniska och säkra textilier

Bambuns naturliga egenskaper gör att den håller fukt 60 % bättre än vad bomull gör och den kan också verka lukthämmande. Det är riktigt bra egenskaper för hårda träningspass, en promenad i skogen eller en sväng på dansgolvet.

Dessutom är underkläder från Northborn® Oeko-Tex®-certifierade. Detta betyder att plaggen är garanterat fria från allergi- och cancerframkallande färgämnen. Du behöver med andra ord inte tvätta dem innan du bär dem första gången.

Bambutrosor och bambuboxer

Northborns damunderkläder är tillverkade av kvinnor för kvinnor. Vare sig du föredrar en hipstertrosa, stringtrosa eller bikinitrosa har vi en modell för dig. Samtliga tre modeller kommer i en elegant och modern design i behagliga färger. Den silkeslena och mjuka känslan håller i sig, tvätt efter tvätt.

Boxershorts från Northborn är en riktigt bra kombination av komfort och design. De passar på söndagsturen i parken med familjen, på långa dagar bakom skrivbordet eller på joggingturen. Med en genomarbetad passform och bra tekniska egenskaper vågar vi påstå att dessa boxershorts är allt som du behöver i underklädeslådan. Beställ ett prisvärt startpaket i dag och prova själv!