Ja tack, skicka mig ett paket med 3 flaskor Wilkinson Lady Gel. Jag betalar bara 177 kr. En fraktkostnad om 49 kr tillkommer.
Wilkinson Lady Gel
ABONNEMANG PÅ

Wilkinson Lady Gel

Endast 59 kr per flaska + frakt
STARTPAKET INNEHÅLLER
3 flaskor Wilkinson Lady Gel

Få inte slut på rakgel

En perfekt rakupplevelse kräver gel av hög kvalitet. Se därför till att du alltid har det till hands. Nu kan du få förstklassig gel från Wilkinson Sword för kvinnor regelbundet. 


Du kanske har provat rakgelen tidigare? Den följer nämligen med i vissa av våra startpaket för rakprodukter. Wilkinson Sword Gel innehåller 150 ml och har en behaglig doft och konsistens.

3-pack med rakgel var tredje månad

Av praktiska skäl säljs rakgelen endast i 3-pack. Ordinarie leveransintervall är 3 månader. På Min sida kan du enkelt ändra till 6 eller 12 månader om det är passar dig bättre.

Abonnemanget förenklar vardagen

Många har efterfrågat möjligheten att kunna abonnera på rakgel/rakskum. Nu kan du göra det! Detta är ett erbjudande utan stor rabatt i den första försändelsen. Det finns inga krav på minimiköp.

Starta ditt abonnemang på Wilkinson Gel idag och få omgående en ordinarie leverans med 3 st gel (à 59 kr). Pris per 3-pack gel är 177 kr. Utöver det tillkommer 49 kr för frakt.
Du är inte förpliktad till ytterligare leveranser men blir abonnent på Wilkinson Gel (150 ml). Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått din första leverans.
Som abonnent får du 3 st Wilkinson Gel (150 ml) var tredje månad. Pris per gel är 59 kr. Utöver det tillkommer 49 kr för frakt. Totalpris per leverans är 226 kr.
ABONNEMANG PÅ

Wilkinson Lady Gel

Betala bara 226 kr för startpaketet

Du blir abonnent, men kan när som helst avsluta. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.

DETALJER OM ABONNEMANGET

Du får en ny försändelse var 3:e månad. Pris per försändelse är 226 kr.

Beställningsformulär

Express fyll

Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

Alla fält är obligatoriska
Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!

EFI GARANTI

TRYGGT OCH ENKELT

Du kan när som helst avsluta eller ändra ditt abonnemang. Inget minimikrav på köp.

HÖG KVALITET

EFI garanterar att alla produkter håller en stabil hög kvalitet. Ångerrätt inom 30 dagar.

FLEXIBELT

Du kan enkelt göra ändringar själv via Min sida eller kundservice.

DU HAR KONTROLL

Utifrån dina behov kan du när som helst hoppa över eller beställa en extra leverans.