En enklare vardag som abonnent

EFI har erbjudit abonnemang i över 30 år och har ett bra system där du nu också har tillgång till en egen sida med en fullständig översikt. Där kan du göra ändringar i ditt abonnemang om du önskar.

Vårt mål är att göra det enkelt för dig - du ska slippa göra vardagsinköp i handeln eller skriva upp dem på inköpslistan. Vår filosofi är att abonnemang minskar onödiga inköp och dyra impulsköp. Produkter som tröjor, strumpor, vitaminer, rakblad - ska bara finnas hemma när du behöver dem - det är vad vi erbjuder.

Du behöver inte längre leta efter den perfekta hudkrämen, boxerkalsongen eller stumporna när du handlar hos oss. DU abonnerar - EFI ser till att dina produkter levereras regelbundet enligt ditt önskemål. OCH produkterna (med få undantag) kommer att vara så som de var första gången du provade dem och var nöjd!

Lite kort om hur ett EFI abonnemang fungerar om du är osäker

Du beställer ett abonnemang och får ett startpaket för en billig peng. Därefter får du regelbundna leveranser till ordinarie pris. Du kan avsluta abonnemanget när du vill. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom den tidsfrist som anges för produkten du beställt (oftast 2-3 veckor). Varför denna tidsfrist? Jo, efter ca 2 veckor börjar vi arbetet med att förbereda din första ordinarie försändelse - om du inte vill fortsätta abonnera vill vi stoppa utskicket i tid.

För att beställa måste du bekräfta att du är över 18 år och att du vet att det avser ett abonnemang och vad det kostar.

Efi har över 100 000 nöjda abonnenter i hela Norden som har abonnerat i över 10 år.