Flexibelt abonnemang

Utan bindningstid och enkelt att anpassa

Hög kvalitet

Fullständig returrätt i 30 dagar, oavsett orsak

Tryggt och enkelt

Inga krav på minimiköp

Ja tack, skicka mig ett startpaket med Basik handkräm. Jag betalar endast 19 kr inkl. frakt.
Basik handkräm
ABONNEMANG PÅ

Basik handkräm

Få ett startpaket och betala endast 19 kr inkl. frakt.
STARTPAKET INNEHÅLLER
1 tub Basik handkräm (75 ml)

"Detta är den bästa handkräm jag använt – och jag har provat många"

När vi har utvecklat en ny produkt delar vi alltid ut prover till vänner och bekanta. Vi har också ett eget testteam som lämnar feedback. Citatet i rubriken sammanfattar kommentarer som vi har fått på basik handkräm.

Produktinformation

Innehållsdeklaration

Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceide, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Butyrospermum Pakii, Phenoxethanlol, Ethylhexlglycerin, Propylene Glycol, Fucus Vesiculosus Extract, Parfum, Carbomer, Tocopherol, Potassium, Hydroxide, Mannitol, Cellulose, CI 77289, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Methlcellulose

Mycket handtvätt torkar ut huden

Inom flera yrken krävs många handtvättar under dagen. Resultatet kan bli torra och nariga händer om de inte tillförs fukt och skydd. Under den kalla årstiden är problemet som allra störst.

Men det var en tillfällighet att vi började utveckla den nya handkrämen Basik. Orsaken var att många av våra abonnenter på Basik fotkräm frågade om vi hade en handkräm i samma serie. 

Vid ett besök hos tillverkarens laboratoriechef undersökte vi vilka möjligheter som fanns. Eftersom marknaden nästan svämmar över av handkrämer var det inte enkelt. Vi var tvungna att ta fram något utöver det vanliga.

Aktiva ingredienser i Basik handkräm

Förutom små pärlor med E-vitamin innehåller krämen:

Sheasmör som har en mjukgörande effekt och bidrar till att bevara hudens naturliga fuktighet.

Havsalgextrakt (Fucus vasiculosus) som är en populär ingrediens i kosmetika. Den bidrar till att skydda huden mot vardagliga påfrestningar.

Glycerin som mjukar upp huden och tillför fukt.

Dermatologiskt testad och tränger lätt in i huden

Basik handkräm är dermatologiskt testad, fri från parabener och tillverkas i Danmark enligt strikta kvalitetskrav. Den tränger lätt in i huden och har en behaglig doft utöver alla de välgörande egenskaperna.

Prova GRATIS. Få ett startpaket med en tub basik handkräm (75 ml). Du betalar endast 19 kr för frakt.
Du är inte förpliktad till framtida köp men blir abonnent. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter mottagandet av ditt startpaket.
Som abonnent får du 3 tuber basik handkräm. Skickas var 3:e månad till abonnemangspriset 90 kr per styck. Endast 39 kr tillkommer för frakt per försändelse. Totalpris per försändelse är 309 kr.
ABONNEMANG PÅ

Basik handkräm

Betala bara 19 kr för startpaketet

Du blir abonnent, men kan när som helst avsluta. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.

DETALJER OM ABONNEMANGET

Du får en ny försändelse var 3:e månad. Pris per försändelse är 309 kr.

Beställningsformulär

Express fyll

Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

Alla fält är obligatoriska
Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!