text.skipToContent text.skipToNavigation
DGEA - Hemligheten som ger dig mjuk och ungdomlig hud!

DGEA tränger snabbt och effektivt in i huden och du märker snabbt av cremens behagliga effekt. Den kan användas både morgon och kväll och ingredienserna hjälper till att ta hand om din hud dygnet runt.

Praktisk flaska

DGEA levereras i en praktisk och hygienisk pumpflaska så du enkelt kan ta med den i necessären eller träningsväskan.

Parfymerad och oparfymerad

Cremen är fri från parabener och är dermatologiskt testad. Den finns i två varianter: Lätt parfymerad (vit etikett) och oparfymerad (röd etikett).

DGEA® - för dig som vill ha det bästa

En fantastisk creme med tusentals nöjda "fans" i hela Skandinavien. Våra kunder beskriver cremen som smidig, behaglig, väldoftande och silkeslen.

Nu kan du få ett startpaket med DGEA® (50 ml) och prova själv. Cremen är parabenfri och produceras under strikt kvalitetskontroll i Danmark.

För smidig och ungdomlig hud

DGEA är en creme som du kommer att uppleva som oumbärlig när du börjar använda den. Och den är lika viktigt för dig som redan har en smidig och ungdomlig hud som du vill ta hand om.

Effektiv dygnet runt

DGEA tränger snabbt och effektivt in i huden och du märker omedelbart av cremens behagliga effekt. Den kan användas både morgon och kväll och ingredienserna hjälper till att ta hand om din hud dygnet runt.

Uppgraderad sammansättning med bl.a:


Kreatin
- Stramar upp och slätar ut rynkor.
E-vitamin - Antioxidant som bidrar til att motverka ålderstecken.
Ginseng - För hudens styrka och smidighet
Aloe Vera - Hudens bästa vän i århundraden - återfuktar och lugnar.

Observera att DGEA endast säljs direkt från oss- utan fördyrande mellanhänder. Därför får du den till ett mycket förmånligt pris.

Ja tack, skicka mig ett startpaket med 1 pumpflaska med DGEA®-creme (50 ml). Jag betalar endast 49 kr inkl. porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova nu, få 1 pumpflaska med DGEA®-creme och betala endast 49 kr inkl. porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 1 pumpflaska med DGEA®-creme varannan månad. Pris per styck är 245 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 274 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.