Välkommen till EFI

Få dina favoriter direkt hem

I över 30 år har vi hjälp hundratusentals kunder i hela Norden till ett enklare liv. Tanken har alltid varit att erbjuda högkvalitativa produkter som används regelbundet – genom ett anpassningsbart och enkelt abonnemang. Du slipper lägga din värdefulla tid på att köpa till exempel rakblad, vitaminer, strumpor, trosor eller strumpbyxor. Och istället ser vi på EFI till att du får dina favoriter levererade när du vill – direkt hem.

Hur funkar det?

Du beställer ett abonnemang där första startpaketet antingen är kraftigt rabatterat eller gratis. Därefter kommer du motta de ordinära försändelserna till ordinarie pris.
Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang. Om du vill avsluta direkt efter att du fått ditt första startpaket måste du göra det inom den period som gäller för produkten du beställt (vanligen 2–3 veckor). Vi erbjuder dig den här betänketiden för att vi inte vill skicka dig en produkt du inte är nöjd med, och om du vill avsluta abonnemanget går det bra att göra det innan vi börjat förbereda din ordinarie leverans.
Det går givetvis bra att avsluta abonnemanget även senare.
Innan du slutför din beställning behöver du bekräfta att du är över 18 år, samt att du förstår att detta är ett abonnemang och vad det kostar.

Enkelt att göra ändringar

Som abonnent får du tillgång till MIN SIDA. Här kan du enkelt hantera dina abonnemang och till exempel hoppa över en leverans, beställ en extra eller avsluta helt. Du loggar in med ditt användarnamn och lösenord eller via vår lösenordslösa inloggning.
Vårt mål är att erbjuda dig en enklare vardag.
Välkommen som kund!

PS.

Innan du bestämmer dig för om du vill abonnera låter vi dig prova produkten gratis eller till ett förmånligt pris. Och det finns aldrig några minimikrav för köp.

Med vänlig hälsning,

EFI AB

Gunnar Tangen