text.skipToContent text.skipToNavigation
DGEA® blue: ansiktscreme för män

DGEA® blue - exklusiv creme med naturliga aktiva ingredienser, fördelaktigt pris.

Uppgraderad formulering med bl.a:

Havsalgextrakt
Verkar mjukgörande och återfuktande.

E-vitamin
Antioxidant som hjälper till att motverka tecken på åldrande.

Kreatin
Stramar upp och ger dig mindre rynkor och torrhet. Bidrar till att skydda mot tidigt åldrande och vardagliga påfrestningar.

Aloe vera
Hudens bästa vän i århundraden - lugnar och skyddar.

Ansiktscreme för män

Det är lika viktigt för oss män att ta hand om vår hud som för kvinnor - men det har betydelse vilken typ av creme du använder. I samarbete med en av de ledande tillverkarna av kosmetika i Skandinavien, har vi utvecklat DGEA® Blue - en exklusiv creme för män.

DGEA® blue har en maskulin neutral doft

DGEA-cremen är smidig, behaglig och maskulint väldoftande och tränger snabbt in i huden. Använd DGEA-cremen efter rakningen på morgonen och innan du går till sängs på kvällen.

Praktisk och hygienisk pumpflaska 

En av våra nöjda kunder skriver: "När det slutade komma creme demonterade jag pumpflaskan för att se om det fanns något kvar. Till min stora förvåning var det helt tomt! Det tycker jag är så bra att ni bör skriva om det i er reklam: Med vårt patenterade pumpsystem går ingen creme till spillo. Det bör också understrykas att pumpflaskan enkelt kan tas med i träningsväskan eller necessär ."

DGEA® blue är dermatologiskt testad.

Ja tack, skicka mig ett startpaket med 1 pumpflaska DGEA® blue (50 ml). Jag betalar endast 49 kr inkl. porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova 1 pumpflaska DGEA® blue (50 ml) och betala endast 49 kr inkl. porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent  får du 1 pumpflaska DGEA® blue varannan månad. Pris per pumpflaska är 245 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 274 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.