text.skipToContent text.skipToNavigation
basik shave glider for men (75 ml)

Rakkrämen som vitaliserar och återfuktar huden!

Dermatologisk testad
basik shave glider är dermatologiskt testad och är parabenfri. Den är svagt parfymerad med en diskret maskulin doft.

PS: basik shave glider tillverkas i Danmark enligt strikta kvalitetskrav.

basik gel unisex (200 ml)

Unisex shave glider

I basik-serien finns också en unisex shave glider gel i stor tub. (200 ml)

KLICKA HÄR!

Rakkrämen som vitaliserar och återfuktar huden!

Rakkräm är något man använde förr i tiden, kanske du tänker. Och ja - det är sant. Idag använder nog de flesta gel eller skum. Men – vi har i samarbete med en av Skandinaviens största kosmetikatillverkare utvecklat en ny och otroligt behaglig rakkräm/gel - på tub - med unika egenskaper. Den kommer att göra rakning ännu bekvämare och enklare!

Varför använda basik shave glider?

Gelkrämen är mycket skonsam mot huden och kan därför användas av dig som lätt får röd och irriterad hud vid rakning. Den gör huden mjuk och smidig.

Aktiva ingredienser och vad de gör:Glycerin – återfuktar och mjukgör

Allantoin och Panthenol – motverkar irritation och inflammation

Glyceryloleat – har en återfettande effekt på huden som gör den mjuk, len och bidrar till en normal elasticitet.

Enkel användning - behöver inte sköljas av

Denna nya krämgel passar perfekt till alla Efis raksystem för män. Smörj på ett tunt lager så att rakbladet glider lätt. När du är färdig med rakningen behöver du inte tvätta bort eller ta bort krämresterna! Massera bara in dem i huden med lätt hand så att de vårdande egenskaperna aktiveras.

Förebygger inåtväxande hår

När huden hålls mjuk och vålvårdad tränger håret lättare genom huden när de växer ut. De hudvårdande egenskaperna hos basik shave glider minimerar därför risken för inåtväxande hårstrån.

Prova basik shave glider Gratis nu och låt dig övertygas. Vi har reserverat en tub till dig. Beställ därför omgående så skickar vi den hem till dig inom kort.

Ja tack! Skicka en GRATIS tub med basik shave glider for men (75 ml) som startpaket. Jag betalar endast 19 kr för porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova GRATIS. Få ett startpaket med en tub basik shave glider for men (75 ml). Du betalar endast 19 kr för porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till framtida köp men blir abonnent. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter mottagandet av ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 3 tuber basik shave glider. Skickas var 3:e månad till abonnemangspriset 81 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 272 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.