text.skipToContent text.skipToNavigation
EXTRA-ERBJUDANDE: 1/2 priset

4 titanbelagda blad för en slät rakning - extra stylingblad - fuktgivande smörjremsa med Aloe Vera, Vitamin E och B5.

Detta får du i ditt startpaket

Quattro Titanium hyvel + 2 blad + stor flaska skum + elektrisk Quattro Precision med batterier.

Quattro Precision

Perfekt att trimma skägget med! Nu får du en batteridriven Precision med trimmer för 1/2 priset, endast 89 kr. Vi skickar med den i ditt TESTPAKET med Quattro Titanium. Till Precision passar vanliga Quattro Titanium blad. Batterier medföljer.

Quattro Titanium - exceptionell precisionsrakning

Problem med röd och irriterad hud efter rakning? Är du trött på att skära dig? Prova den eleganta Quattro Titaniumhyveln med 4 titanbelagda blad som ger en bekväm och slät rakning med ett perfekt resultat.

Ny bladteknologi - titanbeläggning – mikrogaller

Den dagliga rakningen kan vara tuff för huden i ansiktet och resultatet kan bli rodnad och irritation. Quattro Titaniumbladen är utrustade med ett mycket tunt mikrogaller som skyddar huden. Dessutom bidrar den patenterade titanbeläggningen till att de 4 supervassa bladen glider extra lätt.

Den rörliga bladenheten har även ett extra stylingblad på baksidan. Detta gör det enkelt att komma åt på svåra områden och hjälper dig att forma perfekta polisonger.

Avancerad bladenhet ger dig en mycket bra rakupplevelse:

1. Mikrofenor - sträcker ut huden innan hårstrået kapas.
2. Fyra titanbelagda blad med tunt mikrogaller.
3. Smörjremsa med Aloe Vera, Vitamin E och B5 för ännu bättre glid och komfort. Remsan förlorar gradvis färg och indikerar när du bör byta blad.
4. Extrablad som gör att du lättare kommer åt under näsan och vid polisongerna.
5. Elegant ergonomisk hyvel i krom och vitt.

Ja tack, skicka mig ett startpaket med Quattro Titanium + Quattro Precision för 1/2 priset! Jag betalar endast 118 kr inkl. porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Få ett startpaket som innehåller en Quattro Titanium-hyvel, blad och en stor flaska rakskum + Quattro Precision för 1/2 priset (89 kr). För allt betalar du endast 118 kr inkl porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent på unika Quattro Titanium-blad. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du en försändelse med 2 st 4-pack med blad var tredje månad.  Pris per 4-pack är 119 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 267 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.