Flexibelt abonnemang

Utan bindningstid och enkelt att anpassa

Hög kvalitet

Fullständig returrätt i 30 dagar, oavsett orsak

Tryggt och enkelt

Inga krav på minimiköp

Ja tack, skicka mig ett startpaket med Quattro Titanium + Quattro Precision för 1/2 priset! Jag betalar endast 118 kr inkl. frakt.

Quattro Titanium +
ABONNEMANG PÅ

Quattro Titanium +

Ja tack, skicka mig ett komplett startpaket med Quattro Titanium +. Jag betalar endast 118 kr inkl. frakt.
STARTPAKET INNEHÅLLER
Quattro Titanium hyvel, 2 blad, stor flaska rakskum och den batteridrivna trimmern Quattro Titanium Precision.

Det kompletta rakpaketet – för bara 118 kr inkl. frakt

Innehåller: Quattro Titanium hyvel med 2 blad, stor flaska skum och den batteridrivna trimmern Quattro Titanium Precision. 

 

Ansiktet av en ung man med ren hud

Exceptionell precisionsrakning utan irritation – Quattro Titanium

Kämpar du med röd och irriterad hud efter rakning eller är du trött på skärsår? Då ska du prova Quattro med 4 titanbelagda blad som är utrustade med mikrogaller. Upplev en skön och smidig rakning med ett perfekt resultat. 

Kombinerad rakhyvel och batteridriven trimmer – Quattro Precision

Det här är stylingverktyget som har allt. I ena änden rakblad och i andra änden trimmer. Trimmern är i rostfritt stål och har 4 justerbara inställningar för önskad längd på mustasch och skägg. Den andra änden har ett fäste för de avancerade Quattro Titanium-bladen. 
Din vardagsrutin kommer aldrig att bli densamma med den här i badrummet!


Wilkinson Sword Quattro Precision Trimmer
Mikrogaller framför rakbladen

Avancerad bladteknologi – titanbeläggning och mikrogaller

Den dagliga rakningen kan vara lite för hård just för ansiktshuden och orsaka rodnad och irritation. Quattro Titanium-bladen är utrustade med ett supertunt mikrogaller som skyddar huden. Dessutom ser titanbeläggningen till att de 4 superskarpa bladen glider extra lätt.

Den rörliga bladenheten har även ett extra stylingblad högst upp på baksidan. Detta gör det lätt att komma åt svårare områden och hjälper dig att lyckas med de perfekt skurna polisongerna.

Få ett startpaket som innehåller en Quattro Titanium-hyvel, blad och en stor flaska rakskum + Quattro Precision för 1/2 priset. För allt betalar du endast 118 kr inkl frakt.
Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent på unika Quattro Titanium-blad. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.
Som abonnent får du en försändelse med 2 st 4-pack med blad var tredje månad.  Pris per 4-pack är 129 kr. Endast 39 kr tillkommer för frakt per försändelse. Totalpris per försändelse är 297 kr.
Quattro Titanium + Precision
ABONNEMANG PÅ

Quattro Titanium +

Betala bara 118 kr för startpaketet

Du blir abonnent, men kan när som helst avsluta. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.

DETALJER OM ABONNEMANGET

Skickas var 3:e månad. Pris per försändelse är 297 kr.

Beställningsformulär

Express fyll

Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

Alla fält är obligatoriska
Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!