text.skipToContent text.skipToNavigation
basik handkräm

Prova nyheten basik handkräm: Välvårdade mjuka händer hela året

PEARL TEC

Ny teknologi

Mikropärlor med E-vitamin och algextrakt. Mikropärlorna går lätt sönder när krämen appliceras så de viktiga antioxidanterna kan verka direkt på huden.

basik handkräm är speciellt framtagen för EFI och med vårt enkla abonnemang får du fasta leveranser till ett förmånligt pris.

«Detta är den bästa handkräm jag använt – och jag har provat många!»

När vi har utvecklat en ny produkt, delar vi alltid ut prover till vänner och bekanta. Vi har också ett eget testteam som lämnar feedback. Påståendet i rubriken sammanfattar de kommentarer som vi fått på vår nya basik handkräm med mikropärlor.

Inom flera yrken krävs det många handtvättar under dagen - resultatet kan bli torra och nariga händer om de inte tillförs fukt och skydd. Under den kalla årstiden är problemet störst.

Men det var en tillfällighet att vi började utveckla den nya hudkrämen: Orsaken var att många av våra fasta abonnenter på Basik fotkräm, frågade om vi hade en handkräm i samma serie. Vid ett besök hos tillverkaren, satte vi oss ner tillsammans med laboratoriechefen för att se på de möjligheter som fanns. Eftersom marknaden nästan svämmar över av handkrämer var det inte enkelt. Vi var tvungna att ta fram något utöver det vanliga!

Men nu är den klar och vi erbjuder dig att prova gratis!
Detta är en exklusiv handkräm med noga utvalda ingredienser. Du kommer snabbt att lägga märke till den goda effekten.

Förutom mikropärlor med vitamin E, vill vi lyfta fram:

• Sheasmör: har en mjukgörande effekt och bidrar till att bevara hudens naturliga fuktighet.

• Havsalgextrakt (Fucus vasiculosus): en populär ingrediens i kosmetika, som bidrar till att skydda huden mot vardagliga påfrestningar.

• Glycerin: mjukar upp huden och tillför fukt.

basik handkräm är dermatologiskt testad, parabenfri och tillverkas enlig strikta kvalitetskrav i Danmark. Den tränger lätt in i huden och har en behaglig doft utöver alla dess välgörande egenskaper.

Ja tack! Skicka en GRATIS tub med basik handkräm (75 ml) som startpaket. Jag betalar endast 19 kr för porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova GRATIS. Få ett startpaket med en tub basik handkräm (75 ml). Du betalar endast 19 kr för porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till framtida köp men blir abonnent. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter mottagandet av ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 3 tuber basik handkräm. Skickas var 3:e månad till abonnemangspriset 83,50 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 279,50 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.