text.skipToContent text.skipToNavigation
Blue blåbärsextrakt från de skandinaviska skogarna

Ät blåbär varje dag - bra för synen och magen.

Dagligt intag

Blue innehåller endast rent extrakt av blåbär. En rekommenderad daglig dos av 2 tabletter, motsvarar 28 gram färska blåbär. En ask med 60 tabletter, motsvarar nästan 1 kg frysta blåbär.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

För synen

Blåbär bidrar till normal blodcirkulation i ögat och innehåller ämnen som är bra för ögats hälsa.  Dessa ämnen bidrar också til retinas normala funktion och ett klarare syn.

För magen

Det är inte nytt att blåbär är bra för magen och att det kan bidra till att upprätthålla en funktionell slemhinna i magen/tarmkanalen.

Eftersom vi inte säljer våra produkter i butiker, har vi ett enkelt abonnemangssystem. Beställ därför ditt startpaket redan idag så får du en leverans av Blue Blåbärsextrakt direkt hem till din egen brevlåda inom kort. Blue koncentrerat blåbärsextrakt tillverkas enligt stränga kvalitetskrav.

Innehåller antioxidanter

Blåbär innehåller bra antioxidanter som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Det har ännu en gång visat sig att farmor och mormor har rätt – gammal kunskap bekräftas av ny forskning.

Ät skandinaviska skogsblåbär varje dag!

Blåbär har använts både i matlagning och som ett hälsofrämjande bär i hundratals år. Det finns en förklaring till varför vårt gamla och älskade bär blivit så populärt:

Ja tack, skicka mig ett startpaket med 1 ask Blue blåbärsextrakt. Jag betalar endast 39 kr inklusive porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Pröva nu, få en ask med 60 tabletter och betala endast 39 kr inklusive porto och expedition.

 2. 2

  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 2 askar Blue blåbärsextrakt varannan månad. Pris per ask är 217,50 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 464 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.