Kosttillskott

Det är bra med en sund och varierad kost, men det är inte alltid lätt att lyckas med det i vardagen. Kosttillskott kan bidra till att du inte får brist på näringsämnen som t ex vitaminer och mineraler.

category-1000-se.jpg

Förenkla vardagen med ett abonnemang!

Nu behöver du aldrig mer bekymra dig över att dina dagliga favoriter ska ta slut. Vårt abonnemang gör att du kan få regelbundna leveranser av produkter från vårt breda sortiment.

 • 1

  Få ett komplett startpaket

  Startpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång - det är antingen helt gratis eller kraftigt rabatterat. Detta är för att du ska kunna försäkra dig om att kvaliteten är som förväntat och att du tycker om produkterna.

 • 2

  Abonnemangsperiod

  Produkterna du använder levereras regelbundet - så ofta som du behöver dem. Du kan själv ställa in hur ofta du vill ha leveranserna och det finns inte några krav på minimiköp. Fakturan skickas ut tillsammans med leveransen.

 • 3

  Säg upp det när du vill

  Om du vill avsluta ditt abonnemang behöver du meddela oss inom den angivna tidsfristen (mellan två och fyra veckor beroende på produkt). Som prenumerant kan du sedan avsluta abonnemanget när du vill.

Relevante artikler

Vad är D-vitamin? Behövs det kosttillskott?

Vad är D-vitamin? Behövs det kosttillskott?

Det pratas mycket om D-vitamin, speciellt under vinterhalvåret när solens strålar inte längre kan bidra med ämnet. Vitaminet är viktigt för vår hälsa, men också omdiskuterat. Livsmedelsverket rekommenderar kosttillskott till vissa grupper. Här tittar vi närmare på vad D-vitamin är bra för i kroppen, och hur du gör för att få i dig en tillräcklig mängd.

Läs artikeln
Vad är äkta ginseng och varför är det bra?

Vad är äkta ginseng och varför är det bra?

Har du hört talas om ginseng och att det kan vara bra för din energi? Har du kanske funderat på om det kunde vara ett alternativ för dig? I den här artikeln vill vi berätta mer om ginseng, varför det är bra och annat som kan vara nyttigt att veta om den här gamla roten som härstammar från östasien.

Läs artikeln

Har du frågor?

Vi har ett duktigt kundserviceteam som gärna hjälper dig med dina frågor och funderingar. Men vi har också samlat några av de vanligaste frågorna och svaren nedan, så att du snabbt och enkelt hittar dem.

 • Kan jag ha ett abonnemang om jag är under 18 år gammal?
 • Hur fungerar abonnemanget?
 • Kan jag ge ett abonnemang i present?
 • Har någon av era abonnemang bindningstid?