text.skipToContent text.skipToNavigation
Prova äkta ginseng från Korea! Få en kick av Panax ginseng!

Boosta med ren, flytande Panax ginseng. Ett krus räcker till 60 dagars förbrukning.

Äkta flytande Panax ginseng extrakt

Panax ginseng är full med värdefulla ginsenosider. Krusen är förseglade i numrerade trälådor (doseringssked medföljer). Panax är kontrollerat och godkänt av den koreanska staten.

Du kan ta Panax flytande ginseng precis som det är eller i te, kaffe alternativt kokande vatten. Söta ev. med lite honung - använd din fantasi.

En dagsdos innehåller minimum 35 mg ginsenosider. Kruset räcker till 60 dagars förbrukning. Under denna period kommer du efterhand att känna att du får mer energi och känner dig piggare.

OBS! Behandlas du med blodförtunnande medel informera din läkare/sköterska om Panax ginseng för kontroll av medicineringen.

Är du också ofta tillfälligt trött och i behov av ork och energi i en stressig vardag?

Då bör du prova Ginseng från Korea. Denna spännande rot med tusenårig tradition har många goda egenskapar och det som oftast nämms är:

- Energi
- Koncentrationsförmåga
- Immunsystemets normala funktion
- Vitalitet
- Fysisk och mental prestationsförmåga

Äkta ginseng?

Har du använt ginseng tidigare - och blivit besviken? De aktiva verksamma ingredienserna i ginseng heter ginsenosider. För att skapa en bra produkt, är det viktigt med en noggrann och avancerad produktionsprocess. Det är också viktigt att endast själva ginsengroten används. Det är därför vi har valt att få vårt extrakt direkt från en av Sydkoreas största tillverkare IL HWA - som även säljer sina produkter på den krävande hemmamarknaden.

Varför ger vi praktiskt taget bort ett krus (30 g) med ginseng?

Vi vet att vi har en ginseng som ger dig vad du förväntar dig. Den bästa reklamen är alltid att låta kunderna prova en ny produkt till ett mycket bra pris.

Panax ginseng en erkänd adaptogen

Att en växt har en adaptogen effekt innebär, att den får vår kropp att anpassa sig till miljöfaktorer och undvika negativa effekter från dessa. Man kan säga att en adaptogen hjälper kroppen att hjälpa sig själv.

Ursprungligen var begreppet adaptogen inte erkänt i väst men 1998 blev benämningen "adaptogen" tillåtet att använda på vissa utvalda produkter. Idag är adaptogen ett erkänt begrepp inom hälsoprodukter. Erkända adaptogener idag är bl.a. Schisandra, Rosenrot, Sibirisk ginseng och Panax ginseng.

JA tack, skicka mig ett startpaket med 1 krus (30 g) ÄKTA Panax ginseng, i förseglad träask. Jag betalar endast 59 kr inklusive porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Få ett startpaket med ett exklusivt krus Panax ginseng (60 dagars förbrukning) och betala endast 59 kr inklusive porto och expedition.

 2. 2

  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 4 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 1 krus med äkta Panax ginseng varannan månad. Pris per krus är 359 kr (portofritt). Totalpris per försändelse är 359 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.