text.skipToContent text.skipToNavigation
C plus – långtidsverkande C-vitamin

C-vitamin anses vara en av de viktigaste antioxidanterna. Den bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion och skyddar kroppens celler mot oxidativ stress.

Apelsin

Apelsin är frukten som de flesta tänker på i samband med C-vitamin men kiwi innehåller faktiskt dubbelt så mycket C-vitamin. Nypon innehåller också en stor mängd. En apelsin innehåller ca 50 mg C-vitamin per 100 g av den ätliga delen och anses vara en av de viktigaste C-vitamin källorna. Frukt och grönt är vår viktigaste källa till vitaminer och mineraler men många av oss äter inte tillräckligt mycket.

EFI C plus

Är endast tillgänglig direkt från oss utan dyra mellanhänder. Beställ idag och du får ditt startpaket inom kort. Rekommenderad daglig dos: 1 tablett (200 mg). Varje ask innehåller 60 tabletter.

Varför bör du ta C-vitamin varje dag?

För att förstå hur viktig C vitamin är, bör du känna till att människan inte själv kan bilda vitaminet i kroppen. C-vitamin ingår i flera av kroppens processer och några av dem som kan nämnas är:

- Bidrar till att immunsystemet fungerar normalt
- Skyddar cellerna mot oxidativ stress
- Minskar trötthet och utmattning
- Ökar järnupptaget
- Bidrar till normal energiomsättning
- Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion

Varför använda C plus?

1. Depåtabletter
C plus levereras som depåtabletter. Med det menas att C-vitaminet långsamt frigörs i tunntarmen så att det tas upp i kroppen under längre tid än vanliga tabletter. På så vis tillförs du en jämn mängd C-vitamin under längre tid och det innebär att dina celler bättre kan utnyttja C-vitaminet som finns i C plus.

2. Syraneutral och skonsam mot magen
Till skillnad från tabletter med askorbinsyra så innehåller C plus syraneutralt kalciumaskorbat - och är därför skonsamma mot magen.

3. Esterform och nyponpulver
C plus är i esterform och innehåller nyponpulver som är rikt på bioflavonoider och enzymer.

Ja tack, skicka mig ett startpaket med en ask C plus. Jag betalar endast 39 kr inkl. porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova en ask med 60 tabletter C plus och betala endast 39 kr inkl. porto och expedition.

 2. 2

  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 3 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

   

 3. 3

  Som abonnent får du 2 askar C plus var fjärde månad. Pris per ask är 104,50 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 238 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.