text.skipToContent text.skipToNavigation
Högkoncentrerad Omega-3 fiskolja med vitamin D och E

NEWOMEGA – ren högkoncentrerad Omega-3

Hög kvalitet

NEWOMEGA högkoncentrerad fiskolja tillverkas enligt strikta kvalitetskrav i Norge. Oljan är omsorgsfullt renad och ger ingen eftersmak. All produktion analyseras noggrant för att säkerställa att du får den kvalitet du förväntar dig.

För hjärtat

Det har länge varit känt att de essentiella fettsyrorna EPA och DHA som finns i Omega-3, bidrar till hjärtats normala funktion. Den goda effekten uppnås genom ett intag av minst 250 mg EPA och DHA. Äter du fet fisk två till tre gånger i veckan får du i dig tillräckligt genom kosten. Men det är det få av oss som gör det. Därför det kan vara klokt att ta ett dagligt tillskott NEWOMEGA.

För hjärnan

Fettsyran DHA bidrar till hjärnans normala funktion och den goda effekten uppnås genom ett dagligt intag av minst 250 mg DHA.

För synen

DHA bidrar till en normal syn och den goda effekten uppnås genom ett dagligt intag av minst 250 mg DHA.

Vitamin D och E

NEWOMEGA innehåller både vitaminD och E.

Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och spelar en viktig roll i varje cell i kroppen. D-vitaminets många positiva egenskaper har fått stor uppmärksamhet och det är särskilt viktigt för oss nordbor att ge kroppen ett tillskott under de mörka höst- och vintermånaderna. D-vitamin bidrar till en normal benbyggnad, normala tänder och muskelfunktion. Dessutom bidrar vitamin D till att immunsystemet fungerar normalt.

En dagsdos NEWOMEGA

Rekommenderad dagsdos är 2 till 3 kapslar. Om du tar 3 kapslar får du i dig så mycket som 970 mg Omega-3, varav 460 mg är EPA och 355 mg DHA.

D3-vitamin: 4,5 µg – motsvarar 90% av dagligt referensintag.
E-vitamin: 18 mg – motsvarar 150% av dagligt referensintag.

En förpackning innehåller 120 kapslar och de är lätta att svälja.

Beställ ditt startpaket redan idag - så får du en ask NEWOMEGA med 120 kapslar skickade hem till dig inom kort!

Ja, tack skicka mig ett startpaket med 1 ask Newomega (120 kapslar) - ren högkoncentrerad Omega 3 Jag betalar endast 49 kr inklusive porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Få en stor ask med 120 kapslar Newomega som startpaket och betala endast 49 kr inklusive porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 4 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 1 ask newomega högkoncentrerad Omega 3 varannan månad. Pris per ask är 230 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 259 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.