text.skipToContent text.skipToNavigation
basik shave glider gel (200 ml)

Unisex rakgel med hudvårdande egenskaper!

Detta är en rakkräm som hjälper till att förenkla din vardag. Stryk på ett jämt lager med basik shave glider på området du ska raka. Raka varsamt och torka av lätt eller smörj in krämresterna i huden. Enklare kan det inte bli!

Dermatologiskt testad
basik shave glider är dermatologiskt testad, anpassad för känslig hud och parabenfri. Milt parfymerad.

PS: basik shave glider tillverkas i Danmark enligt strikta kvalitetskrav.

Rakgel som vitaliserar och återfuktar huden!

basik rakgel är formulerad som en lätt krämgel som du stryker på huden i ett tunt lager så att rakhyvelns blad glider lätt. När du är färdig med rakningen kan resten av gelen smörjas in i huden eller ganska enkelt torkas bort. Denna ljuvliga krämgel är mild mot huden och lämnar den mjuk och smidig.

Huvudingredienser och vad de gör:• Glycerin – tillför huden fukt och är mjukgörande

• Allantoin og Panthenol – motverkar irritation och inflammation

• Glyceryloleat – förbättrar hudens fettlager – biolipid som också förekommer naturligt i huden

Verkan och användningsområde

Verkar återfuktande och vårdande - motverkar irritation och bidrar till att förbättra hudens lipidlager. Är milt parfymerad - kan användas på hela kroppen inklusive intimområdet.

Dermatologiskt testad

basik shave glider gel är dermatologiskt testad, är parabenfri och anpassad för känslig hud.

Mindre risk för inåtväxande hår

När huden hålls mjuk och välvårdad tränger hårstrået lättare genom huden när det växer ut. De hudvårdande egenskaperna i denna kräm minimerar alltså risken för att få inåtväxande hår.

Intimrakning

Huden i intimområdet är tunnare än på andra ställen på kroppen. Därför är det viktigt att den inte belastas i onödan och att den vårdas vid rakning. Basik krämgel är mycket lämplig att använda vid intimrakning eftersom den både tillför fukt och förhindrar irritation och inflammation.

Intimområdet har ett lågt pH-värde och de naturliga bakterier som finns där trivs med det. basik shave glider gel har pH värd 4,3.

Beställ ett startpaket med basik shave glider gel redan idag så får du den hemskickad inom kort.

Ja tack! Skicka mig ett startpaket med en tub basik shave glider gel (200 ml). Jag betalar endast 39 kr inkl. porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova basik shave glider gel - få ett startpaket med 1 tub (200 ml). Du betalar endast 39 kr inkl. porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till framtida köp men blir abonnent. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter mottagandet av ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 2 tuber basik shave glider gel. Skickas var 4:e månad till abonnemangspriset 179,50 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 388 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.