text.skipToContent text.skipToNavigation
Intuition Sensitive Care raksystem med tvål och lotion

Intuition Sensitive Care - med 4 precisionsslipade blad omslutna av en hudvårdande raktvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten. NU UPPGRADERAD.

Intuition Naturals

Prova Gratis

Intuition säljs endast av EFI och vi erbjuder ett enkelt abonnemang så du aldrig får slut på refiller med blad och hudvård. Men först får du naturligtvis ett komplett provpaket gratis!

OBS! Provpaketet innehåller 2 st refiller.

Upptäck en enkel rakmetod

Intuition – världens första allt-i-ett raksystem blev snabbt en bästsäljare och har miljontals nöjda användare. Nu har systemet uppgraderats och kommer att ge dig en ännu bättre rakupplevelse. 

Hudvård och rakning samtidigt

De 4 ultratunna bladen med skyddsgaller omges av en hudvårdande raktvål som skummar vid kontakt med vatten. Den innehåller nu naturlig Aloe Vera, Provitamin B5 och vitamin E som förhindrar uttorkning och gör huden len och mjuk.

Anpassad för känslig hud

- Dermatologiskt testad
- Milt parfymerad
- Parabenfri

Du behöver inte längre rakskum och gel – kliv in i duschen eller sätt dig i badkaret – upptäck hur enkelt det kan vara att raka sig!

Ergonomiskt skaft

Det ergonomiska skaftet passar perfekt i handen och rakningen blir skonsam.

Enkelt bladbyte

Tryck på hyvelns sidoknappar - ta bort den använda refillen - klicka fast en ny!

Wilkinson Sword

Intuition är utvecklad och producerad av Wilkinson Sword - en av världens 2 ledande producenter av högkvalitativa raksystem för kvinnor och män.

Ja tack, skicka omgående mitt GRATIS PROVPAKET MED INTUITION! Jag betalar endast 19 kr för porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova gratis, få ett komplett provpaket med Intuition och betala endast 19 kr för porto och expedition.

 2. 2

  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 1 ask med 6 bladrefiller var fjärde månad. Pris per ask är 294 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 323 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.