Rakning

Oavsett hur ofta du rakar dig är det viktigt att ha rätt utrustning. Om du söker en riktigt bra rakupplevelse har våra kvalitetsprodukter från Wilkinson Sword allt du behöver.

category-3000-se.jpg
Våra underkategorier i Rakning

Förenkla vardagen med ett abonnemang!

Nu behöver du aldrig mer bekymra dig över att dina dagliga favoriter ska ta slut. Vårt abonnemang gör att du kan få regelbundna leveranser av produkter från vårt breda sortiment.

 • 1

  Få ett komplett startpaket

  Startpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång - det är antingen helt gratis eller kraftigt rabatterat. Detta är för att du ska kunna försäkra dig om att kvaliteten är som förväntat och att du tycker om produkterna.

 • 2

  Abonnemangsperiod

  Produkterna du använder levereras regelbundet - så ofta som du behöver dem. Du kan själv ställa in hur ofta du vill ha leveranserna och det finns inte några krav på minimiköp. Fakturan skickas ut tillsammans med leveransen.

 • 3

  Säg upp det när du vill

  Om du vill avsluta ditt abonnemang behöver du meddela oss inom den angivna tidsfristen (mellan två och fyra veckor beroende på produkt). Som prenumerant kan du sedan avsluta abonnemanget när du vill.

Relevante artikler

Prenumeration på rakblad för män & kvinnor – så funkar det

Prenumeration på rakblad för män & kvinnor – så funkar det

Den svenska marknaden för prenumerationer på rakhyvlar och rakblad erbjuder en mängd alternativ. I den här artikeln vill vi berätta för dig om EFI som prenumerationstjänst, varför det är ett av de bästa alternativen och hur du som kund alltid kan känna dig trygg som abonnent hos oss.

Läs artikeln
Wilkinson Sword – 250 år med innovasjon og epokegjørende oppfinnelser

Wilkinson Sword – 250 år med innovasjon og epokegjørende oppfinnelser

Vi på Efi är mycket stolta över att vi fått vara återförsäljare av Wilkinson Swords rakhyvlar för både män och kvinnor ända sedan 1992. De är omtyckta av våra tiotusentals kunder och är några av våra bästsäljande produkter genom tiderna.

Läs artikeln

Har du frågor?

Vi har ett duktigt kundserviceteam som gärna hjälper dig med dina frågor och funderingar. Men vi har också samlat några av de vanligaste frågorna och svaren nedan, så att du snabbt och enkelt hittar dem.

 • Kan jag ha ett abonnemang om jag är under 18 år gammal?
 • Hur fungerar abonnemanget?
 • Kan jag ge ett abonnemang i present?
 • Har någon av era abonnemang bindningstid?