text.skipToContent text.skipToNavigation
Wilkinson Lady Gel - Wilkinson Sword Gel för kvinnor

Många har frågat om de kan få abonnera på rakgel i tillägg till rakblad

Detta är ett erbjudande utan stor rabatt på första leveransen. Det är avsett som en service till de av våra abonnenter på rakblad, som har efterlyst gel av hög kvalitet.

Få inte slut på rakgel!

En perfekt rakupplevelse kräver gel av hög kvalitet. Se därför till att du alltid har det till hands! Nu kan du få förstklassig - Wilkinson Sword Gel – för kvinnor - regelbundet. Du har kanske provat produkten tidigare – den följer nämligen med i vissa av våra startpaket för rakprodukter. Wilkinson Sword Gel innehåller 150 ml och har en behaglig doft och konsistens.

3-pack med gel

Av praktiska skäl säljs produkten endast i 3-pack. Ordinarie leveransintervall är 3 månader. Men på Min sida kan du enkelt ändra till 6 eller 12 månader om det är passar dig bättre.

Om du inte önskar fortsätta abonnera efter första leveransen, måste du komma ihåg att stoppa abonnemanget på Min sida – alternativt lämna besked till kundservice på telefon 0771- 334 334.

Ja tack, skicka mig ett paket med 3 st Wilkinson Gel för 159 kr (Pris per styck 53 kr). Utöver det tillkommer porto och expedition med 49 kr.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Starta ditt abonnemang på Wilkinson Gel idag och få omgående en ordinarie leverans med 3 st gel (à 53 kr). Pris per 3-pack gel är 159 kr. Utöver det tillkommer 49 kr för porto och expedition.

 2. 2

  Du är inte förpliktad till ytterligare leveranser men blir abonnent på Wilkinson Gel (150 ml). Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått din första leverans. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 3 st Wilkinson Gel (150 ml) var tredje månad. Pris per gel är 53 kr. Utöver det tillkommer 49 kr för porto och expedition. Totalpris per leverans är 208 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.