Ja tack, skicka mig ett paket med 3 st Wilkinson Gel för 171 kr (Pris per styck 57 kr). Utöver det tillkommer porto och expedition med 49 kr.

Få inte slut på rakgel

En perfekt rakupplevelse kräver gel av hög kvalitet. Se därför till att du alltid har det till hands. Nu kan du få förstklassig gel från Wilkinson Sword för kvinnor regelbundet. 


Du kanske har provat rakgelen tidigare? Den följer nämligen med i vissa av våra startpaket för rakprodukter. Wilkinson Sword Gel innehåller 150 ml och har en behaglig doft och konsistens.

ABONNEMANGET INKLUDERAR

Wilkinson Lady Gel

Innehåll per försändelse
Wilkinson Gel Lady 3 st
220 kr
Totalpris per ordinarie försändelse
Gå till beställning
Wilkinson Lady Gel

3-pack med rakgel var tredje månad

Av praktiska skäl säljs rakgelen endast i 3-pack. Ordinarie leveransintervall är 3 månader. På Min sida kan du enkelt ändra till 6 eller 12 månader om det är passar dig bättre.

Abonnemanget förenklar vardagen

Många har efterfrågat möjligheten att kunna abonnera på rakgel/rakskum. Nu kan du göra det! Detta är ett erbjudande utan stor rabatt i den första försändelsen. Det finns inga krav på minimiköp.


Starta ditt abonnemang på Wilkinson Gel idag och få omgående en ordinarie leverans med 3 st gel (à 57 kr). Pris per 3-pack gel är 171 kr. Utöver det tillkommer 49 kr för porto och expedition.

Du är inte förpliktad till ytterligare leveranser men blir abonnent på Wilkinson Gel (150 ml). Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått din första leverans.

Som abonnent får du 3 st Wilkinson Gel (150 ml) var tredje månad. Pris per gel är 57 kr. Utöver det tillkommer 49 kr för porto och expedition. Totalpris per leverans är 220 kr.
ABONNEMANGET INKLUDERAR

Wilkinson Lady Gel

Skickas var 3:e månad
220 kr
Totalpris per ordinarie försändelse

Personlig information

Express fyll

Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

Namn
Leveransadress
E-post
Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!

EFI GARANTI

TRYGGT OCH ENKELT

Du kan när som helst avsluta eller ändra ditt abonnemang. Inget minimikrav på köp.

HÖG KVALITET

EFI garanterar att alla produkter håller en stabil hög kvalitet. Ångerrätt inom 30 dagar.

FLEXIBELT

Du kan enkelt göra ändringar själv via Min sida eller kundservice.

DU HAR KONTROLL

Utifrån dina behov kan du när som helst hoppa över eller beställa en extra leverans.