text.skipToContent text.skipToNavigation
Hydro Gel - förstklassigt rakgel från Wilkinson Sword

Många har frågat om de kan få abonnera på rakgel i tillägg till rakblad

Detta är ett erbjudande utan stor rabatt på första leveransen. Det är avsett som en service till de av våra abonnenter på rakblad, som har efterlyst gel av hög kvalitet.

Få inte slut på rakgel!

En perfekt rakupplevelse kräver gel av hög kvalitet. Se därför till att du alltid har det till hands! Nu kan du få förstklassigt rakgel från Wilkinson Sword regelbundet. Du har kanske provat produkten tidigare – den följer nämligen med i vissa av våra startpaket för rakprodukter.

Praktisk storlek

Hydro Gel har en praktisk storlek som får plats i de flesta necessärer. Flaskan innehåller 75 ml och är kortare än den du kanske är van vid.

4-pack med gel

Av praktiska skäl säljs produkten endast i 4-pack. Ordinarie leveransintervall är 4 månader. Men på Min sida kan du enkelt ändra till 6 eller 12 månader om det är passar dig bättre.

Om du inte önskar fortsätta abonnera efter första leveransen, måste du komma ihåg att stoppa abonnemanget på Min sida – alternativt lämna besked till kundservice på telefon 0771- 334 334.

Ja tack, skicka mig ett paket med 4 st Hydro Gel för 88 kr (Pris per styck 22 kr). Utöver det tillkommer porto och expedition med 49 kr.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Starta ditt abonnemang på Hydro Gel idag och få omgående en ordinarie leverans med 4 st Wilkinson gel (á 75 ml). Pris per 4-pack är 88 kr. Utöver det tillkommer 49 kr för porto och expedition.

 2. 2

  Du är inte förpliktad till ytterligare leveranser men blir abonnent på Hydro Gel (75 ml). Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått din första leverans. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 4 st Hydro Gel var fjärde månad. Pris per gel är 22 kr. Utöver det tillkommer 49 kr för porto och expedition. Totalpris per leverans är 137 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.