text.skipToContent text.skipToNavigation
Quattro Precision – kombinerad rakhyvel och trimmer

Quattro Precision. Det ultimata grooming-verktyget som rakar, trimmar och skapar raka kanter.

Kombinerad hyvel och trimmer

Quattro Precision

Allt-i-ett-verktyget som rakar, trimmar och skapar raka kanter. Din dagliga rutin kommer aldrig mer bli den samma med denna i badrumsskåpet.

Detta får du i ditt startpaket:
Quattro Precision hyvel + blad + stor flaska rakskum.

Kombinerad rakhyvel och trimmer

Är du trött på att behöva växla mellan rakapparaten och rakhyveln för att hålla ordning på skägget och mustaschen? Då kommer du älska Quattro Titanium Precision. För det här allt-i-ett-verktyget förenklar vardagen:

Rakning

Quattro Precision har Wilkinson Swords mest avancerade rakblad som är belagda med titan. Dessa ger dig en bekväm och jämn rakning med perfekt resultat, utan röd och irriterad hud.

Fin i kanten

Det superskarpa rakbladet i titan på hyvelns baksida gör att du kan skapa raka fina linjer vid polisongerna och att du enkelt kan komma åt under näsan.

Trimning

Den batteridrivna trimmern i rostfritt stål har 4 justerbara inställningar för önskad längd för mustasch och skägg. Tvättas enkelt i varmt vatten. Batteri ingår.

Ja tack, skicka ett startpaket med Quattro Precision och en stor flaska rakskum för 1/2 priset. Jag betalar endast 99 kr (portofritt).

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Du får ett startpaket med Quattro Precision och en stor flaska rakskum för 1/2 priset. Betala endast 99 kr (portofritt).

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent på unika Quattro Titanium blad. Om du inte önskar att fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 2 st 4-pack med Quattro Titanium blad var tredje månad. Pris per 4-pack med blad är 115 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 259 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.