Ja tack, skicka mig ett komplett startpaket med Quattro Titanium GRATIS. Jag betalar endast 29 kr för porto och expedition.

Quattro Titanium - exceptionell precisionsrakning utan irritation

Har du problem med röd och irriterad hud efter rakning? Är du trött på att skära dig? Prova den eleganta Quattro Titanium-hyveln med 4 titanbelagda blad som ger en bekväm och slät rakning med ett perfekt resultat.

ABONNEMANGET INKLUDERAR

Quattro Titanium

Innehåll per försändelse
2 st 4-pack Quattro Titanium blad
267 kr
Totalpris per ordinarie försändelse
Gå till beställning
Quattro Titanium

Ny bladteknologi - titanbeläggning och mikrogaller

Den dagliga rakningen kan vara tuff för huden i ansiktet och resultatet kan bli rodnad och irritation. Quattro Titanium-bladen är utrustade med ett mycket tunt mikrogaller som skyddar huden. Dessutom bidrar den patenterade titanbeläggningen till att de 4 supervassa bladen glider extra lätt.

Den rörliga bladenheten har även ett extra stylingblad på baksidan. Detta hjälper dig att forma perfekta polisonger och komma åt svåra områden. 

Avancerad bladenhet ger dig en mycket bra rakupplevelse

1. Mikrogaller sträcker ut huden innan hårstrået kapas.

2. Fyra titanbelagda blad med tunt mikrogaller.

3. Smörjremsa med Aloe Vera, Vitamin E och B5 för bättre glid och komfort. Remsan förlorar gradvis färg och indikerar när du bör byta blad.

4. Extrablad som gör att du lättare kommer åt under näsan och vid polisongerna.

5. Elegant ergonomisk hyvel i krom och vitt.

Har du problem med oren hud?

Då kan det vara svårt att raka sig utan att skära sig. Mikrogallret i Quattro Titanium kan hjälpa dig med en mer skonsam rakning. Du behöver självklart vara försiktig men i våra ögon är det här den bästa Wilkinson-hyveln för dig som har problem med rakningen. 

Extraerbjudande - Quattro Precision trimmer

Klicka här!

Den är perfekt att trimma skägget med. Nu får du en batteridriven Precision med trimmer för halva priset, bara 89 kr. Vi skickar med den i ditt startpaket med Quattro Titanium. Till Precision passar vanliga Quattro Titanium-blad. Batterier medföljer.

Gratis startpaket + extrabonus

Quattro Titanium säljs bara av oss på EFI och vi har ett enkelt abonnemang som säkerställer att du aldrig får slut på rakblad. Men först får du självklart ett komplett startpaket. Startpaketet innehåller rakhyvel, rakblad och rakskum.


Beställ ett gratis startpaket som innehåller Quattro Titanium-hyvel, 2 blad och en stor flaska rakskum. Du betalar endast 29 kr för porto och expedition.

Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent på unika Quattro Titanium-blad. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.

Som abonnent får du en försändelse med 2 st 4-pack med blad var tredje månad.  Pris per 4-pack är 119 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 267 kr.
ABONNEMANGET INKLUDERAR

Quattro Titanium

Skickas var 3:e månad
267 kr
Totalpris per ordinarie försändelse

Personlig information

Express fyll

Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

Namn
Leveransadress
E-post
Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!

EFI GARANTI

TRYGGT OCH ENKELT

Du kan när som helst avsluta eller ändra ditt abonnemang. Inget minimikrav på köp.

HÖG KVALITET

EFI garanterar att alla produkter håller en stabil hög kvalitet. Ångerrätt inom 30 dagar.

FLEXIBELT

Du kan enkelt göra ändringar själv via Min sida eller kundservice.

DU HAR KONTROLL

Utifrån dina behov kan du när som helst hoppa över eller beställa en extra leverans.