text.skipToContent text.skipToNavigation
Wilkinson Sword rakskum (200 ml) - En perfekt rakupplevelse kräver skum av hög kvalitet

Många har frågat om de kan få abonnera på rakskum i tillägg till rakblad

Detta är ett erbjudande utan stor rabatt på första leveransen. Skummet har en mycket bra pris i alla leveranser. Det är avsett som en service till de av våra abonnenter på rakblad, som har efterlyst skum av hög kvalitet.

Få inte slut på rakskum!

En perfekt rakupplevelse kräver skum av hög kvalitet. Se därför till att du alltid har det till hands! Nu kan du få förstklassigt rakskum från Wilkinson Sword regelbundet. Du har kanske provat produkten tidigare – den följer nämligen med i vissa av våra startpaket för rakprodukter.

Stor skumflaska – 200 ml

En flaska Wilkinson Sword rakskum innehåller 200 ml. Det är ett klassisk och bra skum som räcker länge.

6-pack med skum

Av praktiska skäl säljs produkten endast i 6-pack. Ordinarie leveransintervall är 6 månader. Men på Min sida kan du enkelt ändra till 12 månader om det passar dig bättre.

Om du inte önskar fortsätta abonnera efter första leveransen, måste du komma ihåg att stoppa abonnemanget på Min sida – alternativt lämna besked till kundservice på telefon 0771- 334 334.

Ja tack, skicka mig ett paket med 6 st Wilkinson Sword rakskum för 132 kr (Pris per styck 22 kr). Utöver det tillkommer porto och expedition med 49 kr.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Starta ditt abonnemang på skum idag och få omgående en ordinarie leverans med 6 st Wilkinson rakskum (200 ml). Pris per 6-pack skum är 132 kr. Utöver det tillkommer 49 kr för porto och expedition.

 2. 2

  Du är inte förpliktad till ytterligare leveranser men blir abonnent på Wilkinson Sword rakskum. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått din första leverans. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 6 st Wilkinson Sword rakskum var sjätte månad. Pris per rakskum är 22 kr. Utöver det tillkommer 49 kr för porto och expedition. Totalpris per leverans är 181 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.