text.skipToContent text.skipToNavigation
Xtreme3 - Mer hygenisk med tre sylvassa flexibla blad, en engångsrakyvel från Wilkinson Sword

Oavsett vad du rakar dig med idag: Prova Xtreme3

Beställ ett startpaket idag som består av två Xtreme3 hyvlar samt en stor burk rakskum.

Prova engångsrakhyveln Xtreme3

Xtreme3 är revolutionerande och annorlunda. En engångsrakhyvel från Wilkinson Sword - en av världens ledande tillverkare av rakhyvlar i över 100 år. Och kvaliteten är förstklassig!

Xtreme3 ser ut som en rakhyvel med utbytbara blad. Men skillnaden är att "skaftet sitter fast i bladet" - för att uttrycka det bildligt.

Många fördelar:

Mer hygienisk: När du har använt Xtreme3 i ca en vecka, packar du upp en helt ny hyvel. Det är hygieniskt - och ger en härlig känsla av välbefinnande. Du slipper använda en solkig hyvel med skägg och skumrester.

Tre sylvassa blad: I linje med den senaste utvecklingen inom rakteknik är Xtreme3 utrustad med 3 precisionsslipade blad. Rakningen blir behaglig och nära med ett perfekt resultat.

Modern design: Xtreme3 är tillverkad av toppmoderna lätta material och skaftet har ett bra grepp.

Flexibla blad - patenterad: Wilkinson Sword är den enda i världen med patenterad teknik för böjliga blad som formar sig efter din ansiktsform. Nu används tekniken också i Xtreme3.

En annan fördel med engångshyveln är att den är praktisk att förvara i necessären när du är på resa - eller i gymmet.

 

Ja tack, skicka mig ett Gratis startpaket med 2 st Xtreme3 och 1 stor flaska rakskum. Jag betalar endast 39 kr för porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova GRATIS, få ett komplett startpaket som innehåller 2 st Xtreme3 rakhyvel och rakskum. Du betalar endast 39 kr för porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt gratis startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 8 st Xtreme3 hyvlar var tredje månad. Xtreme3 kostar 27 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer i porto och expedition. Totalpris per försändelse är 245 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.