text.skipToContent text.skipToNavigation
Quattro Bikini - batteridriven trimmer och hyvel i ett

Quattro Bikini - batteridriven trimmer och hyvel i ett. Forma en perfekt bikinilinje!

Bonus - luksuriøs barbergel

Rakgel - bonus

Stramar upp och ger slätare hud.

Bikinihyvel

Få en perfekt bikinilinje med den fantastiska trimmern från Wilkinson Sword. I ena änden sitter en batteridriven trimmer som enkelt formar bikinilinjen och tar bort oönskat hår. I den andra änden finns det ett fäste för Wilkinson Swords avancerade Quattro for woman blad med mikrogaller.

Blad

Säker och skonsam rakning: Bladen är utrustade med ett mycket tunt skyddsgaller som förhindrar att du skär dig. Dessutom finns det en remsa med hudvårdande ingredienser som också ger bättre glid.

Rakgel - bonus!

En nyutvecklad och mycket populär rakgel - som både stramar upp och ger slätare hud. Bildar ett rikligt skum och doftar ljuvligt. Gör att bladen lätt glider över huden och har dessutom vårdande egenskaper.

Ja tack, skicka mig ett startpaket med en Quattro Bikini och en stor flaska rakgel för 1/2 priset. Jag betalar endast 99 kr (portofritt).

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Få en Quattro Bikini Razor och en flaska med rakgel för 1/2 priset . Betala endast 99 kr (portofritt).

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent på unika Quattro Bikini-blad. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 3 st 3-pack med Quattro Bikini-blad var fjärde månad. Pris per 3-pack med blad är 99 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 326 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.