text.skipToContent text.skipToNavigation
Veronica trosor - trosor av hög kvalitet!

Regelbundna leveranser av trosor i exakt den passform och storlek som du trivs bäst i.

 Färg

Passform

Storlek

 

 

Har du det på samma sätt...

De flesta människor tycker att det är svårt att få tiden att räcka till. Ta bara en sådan bagatell som trosor. Man har inte så mycket tid att offra på den sortens inköp. Ibland har du tur och får tag på en riktigt bra produkt, andra gånger måste du köpa den första och bästa i närmaste affär – eller något som är orimligt dyrt i en specialaffär.

En gammal god idé

Kvaliteten varierar, priserna varierar och hittar du en trosa som du tycker extra bra om – kan det kan vara svårt att få tag på en likadan nästa gång.

En dag fick vår produktchef en idé. Varför inte göra det möjligt att abonnera på trosor, även om de teoretiskt sett kan köpas var som helst? Regelbundna leveranser med trosor i exakt den storleken och passform som du trivs bäst i.

En stor europeisk fabrik ville delta i experimentet och de var villiga att producera trosor så som vi ville ha dem. En grupp kvinnor i olika åldrar och storlekar, har under åren provat och testat trosor i olika kvaliteter och storlekar. Efterhand har vi enats om följande:

- Trosorna måste vara i 100 % ren bomull
- De ska finnas i tre olika sidhöjder: mini, midi och maxi
- Det bör finnas 4 storlekar: small, medium, large och extra large

Gratis trosor

Vi har delat ut gratis trosor i över 30 år i Skandinavien - och gör det fortfarande. Vi tycker det är viktigt att du får möjlighet att prova innan du bestämmer dig. Därför har vi inte bara reserverat ett – utan TVÅ GRATISPROVER till dig!

 

Ja tack, skicka mig ett Gratis startpaket med 2 trosor. Jag betalar endast 19 kr för porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Välj vilken storlek och sidhöjd du vill ha - så skickar vi 2 trosor gratis till dig. Du betalar endast 19 kr för porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du ett paket med sex trosor 3 gånger per år. Priset för trosorna är 43 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 287 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.