Textilier

Alla våra textilprodukter är designade för maximal kvalitet och komfort - materialen är noga utvalda. Här hittar du underkläder, strumpor och strumpbyxor för både kvinnor och män.

category-4000-se.jpg

Förenkla vardagen med ett abonnemang!

Nu behöver du aldrig mer bekymra dig över att dina dagliga favoriter ska ta slut. Vårt abonnemang gör att du kan få regelbundna leveranser av produkter från vårt breda sortiment.

 • 1

  Få ett komplett startpaket

  Startpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång - det är antingen helt gratis eller kraftigt rabatterat. Detta är för att du ska kunna försäkra dig om att kvaliteten är som förväntat och att du tycker om produkterna.

 • 2

  Abonnemangsperiod

  Produkterna du använder levereras regelbundet - så ofta som du behöver dem. Du kan själv ställa in hur ofta du vill ha leveranserna och det finns inte några krav på minimiköp. Fakturan skickas ut tillsammans med leveransen.

 • 3

  Säg upp det när du vill

  Om du vill avsluta ditt abonnemang behöver du meddela oss inom den angivna tidsfristen (mellan två och fyra veckor beroende på produkt). Som prenumerant kan du sedan avsluta abonnemanget när du vill.

Relevante artikler

Vad är bambuviskos och varför ska du välja kläder som är gjorda av det?

Vad är bambuviskos och varför ska du välja kläder som är gjorda av det?

Bambuviskos är ett material som förekommer i textilier, exempelvis underkläder. Det tillverkas av cellulosa från bambu. Här tittar vi närmare på dess olika egenskaper och varför du bör välja det istället för till exempel bomull.

Läs artikeln
Strumpor som inte stramar

Strumpor som inte stramar

Många söker efter riktigt sköna strumpor - ett av önskemålen är att de inte stramar för mycket. Hos Efi hittar du strumpor som inte stramar, och många andra kvalitetsprodukter som boostar din vardag.

Läs artikeln

Har du frågor?

Vi har ett duktigt kundserviceteam som gärna hjälper dig med dina frågor och funderingar. Men vi har också samlat några av de vanligaste frågorna och svaren nedan, så att du snabbt och enkelt hittar dem.

 • Kan jag ha ett abonnemang om jag är under 18 år gammal?
 • Hur fungerar abonnemanget?
 • Kan jag ge ett abonnemang i present?
 • Har någon av era abonnemang bindningstid?