Flexibelt abonnemang

Utan bindningstid och enkelt att anpassa

Hög kvalitet

Fullständig returrätt i 30 dagar, oavsett orsak

Tryggt och enkelt

Inga krav på minimiköp

Ja tack, skicka mig ett startpaket med 1 par Northborn stringtrosor och betala endast 39 kr inkl. frakt.
Northborn String
ABONNEMANG PÅ

Northborn String

Få ett startpaket och betala endast 39 kr inkl. frakt.
STARTPAKET INNEHÅLLER
1 par Northborn stringtrosor

Silkesmjuka stringtrosor

Vill du få en härlig känsla av lyx och välbefinnande? Börja med det som sitter närmast huden. Damunderkläder från Northborn® är tillverkade av silkeslen bambuviskos. Det är ett perfekt material för att skapa trosor som är sköna och som behåller passformen, tvätt efter tvätt. 


Underkläderna är designade av kvinnor — för kvinnor. Dessutom är de helt fria från allergi- och cancerframkallande färgämnen.

Produktinformation

Produktinformation
Tvättråd

Tvätta dina bambuunderkläder med ett vanligt tvättprogram på antingen 30 eller 40 grader. Vi rekommenderar lufttorkning framför torktumlare. Det är bra för miljön och gör att dina underkläder behåller sin passform, tvätt efter tvätt. Om du vill stryka dina underkläder ska du inte ha varmare än 110 grader på strykjärnet. Om du vill behålla färgen ska du tvätta med liknande färger och undvika att bleka underkläderna.

Storleksguide
StorlekS
36-38
M
40-42
L
44-46
XL
48-50
XXL
52-54
MIDJA (CM)69-7377-8185-8995-101107-113
HÖFTER (CM)92-96100-104108-112117-122127-132
2 modeller med Northborn string trosor

Behagliga stringtrosor för hela dagen

Stringtrosor passar perfekt när du har tighta byxor, kjol eller klänning och vill undvika att troskanterna syns. Våra stringtrosor är behagliga och transporterar bort fukt. Därför är de perfekta under hela dagen och kvällen.

Stringtrosorna finns i flera olika färger och det finns minst ett par som passar din nya kjol, festklänning eller dina jeans. Mixa och matcha färgerna med din favorit-bh för att uppdatera din garderob.

Stringtrosorna är Oeko-Tex®-certifierade

Alla våra textilier är tillverkade i Europa. Northborn® är dessutom Oeko-Tex®-100-certifierade, vilket betyder att trosorna är testade och fria från skadliga kemikalier.

Ytterligare krav ställs på textilier som kommer i kontakt med huden, såsom underkläder. Det betyder att du kan använda dina nya Northborn®-trosor direkt, utan att tvätta dem först.

Grupp människor som använder Northborn-textilier
2 modeller med Northborn stringtrosor på stranden

Bambuviskos

Bambu odlas utan giftiga kemikalier och behöver bara en tredjedel av vattnet som behövs för bomullsproduktion. Det andas naturligt och har fukttransporterande egenskaper, vilket gör det perfekt som material för underkläder för vardag, träning och fest.

Prova ett startpaket med en Northborn stringtrosa och betala endast 39 kr inkl. frakt.
Du är inte förpliktad till framtida köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.
Som abonnent får du ett paket med 3 Northborn stringtrosor. Skickas var 4:e månad. Priset är 143 kr per styck. Endast 39 kr tillkommer för frakt per försändelse. Totalpris per försändelse är 468 kr.
ABONNEMANG PÅ

Northborn String

Betala bara 39 kr inkl. frakt.

Du blir abonnent, men kan när som helst avsluta. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.

DETALJER OM ABONNEMANGET

Du får en ny försändelse var 4:e månad. Pris per försändelse är 468 kr.

Varianter

Storlek
Stil

Beställningsformulär

Express fyll

Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

Alla fält är obligatoriska
Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!