Northborn® trosor – silkesmjuka underkläder i bambuviskos

Designade för att passa alla versioner av den moderna kvinnan. Mjuka, stretchiga och hållbara underkläder som andas. Här hittar du garanterat dina nya favoritunderkläder till både vardag och fest.

Prenumerera – få en enklare vardag

Efi har en lite annorlunda modell. Hos oss prenumererar du på de produkter du vill ha – och får påfyllning när du behöver.

 • 1

  Få ett komplett startpaket

  Ditt startpaket innehåller allt du behöver för att komma igång. Produkten du prenumererar på är antingen väldigt lågt prissatt eller gratis. Bara frakten tillkommer och den är för närvarande mellan 29 och 59 SEK beroende på produkt.

 • 2

  Prenumerationsperiod

  Du får regelbundna leveranser av de produkter du använder när du behöver dem. Fakturan skickas med försändelsen.

 • 3

  Avsluta när du vill

  Meddela oss inom deadline för din produkt (2–4 veckor) om du inte vill fortsätta prenumerera. Hos oss finns dessutom aldrig några krav på minimiköp!

Har du frågor?

Vi har ett duktigt kundserviceteam som gärna hjälper dig med dina frågor och funderingar. Men vi har också samlat några av de vanligaste frågorna och svaren nedan, så att du snabbt och enkelt hittar dem.

 • Vad finns det för garanti?
 • Hur fungerar prenumerationen?
 • Kan jag ge bort min prenumeration till någon?
 • Finns det någon bindningstid?

De perfekta underkläderna för kvinnor

Kvinnor känner kvinnor bäst. Därför är det också kvinnor som har ansvarat för produktutvecklingen av denna underklädeskollektion. Resultatet blev inte bara en modell utan fyra: string, hipster, bikini och sist men inte minst den populära high waist. Oavsett dagsform, outfit eller dina personliga preferenser - så hittar du garanterat en modell som passar dig! Vi har verkligen fokuserat på trosornas passform och material, för att de knappt ska kännas när du har dem på dig.