text.skipToContent text.skipToNavigation
Klassiska herrkalsonger - Italienska kvalitetskalsonger i 100% bomull i 3 färger

Klassiska herrkalsonger figursydda med en förstklassig passform.

Storlek och färg

Klassiska herrkalsonger

Många har frågat om vi kan erbjuda abonnemang på herrkalsonger. Anledningen till önskemålet kan kortfattat sammanfattas så här:

Det finns många billiga kalsonger på marknaden men kvaliteten är inte alltid som förväntat och storlek och passform kan variera från gång till gång. Om man istället väljer att köpa en kvalitetsprodukt i en specialaffär, blir det så småningom orimligt dyrt.

Figursydd - 100 % långfibrig bomull

Vi har lagt stor vikt vid att kalsongen ska vara ordentligt figursydd med förstklassig passform. Materialet är dessutom 100 % långfibrig bomull med hög hållbarhet, krympbehandlat så storlekarna håller sig efter tvätt.

Trivsel och välbefinnande

Ett verkligt välbefinnande kommer inifrån och det är viktigt att du trivs i underkläderna du använder. På uppdrag av våra abonnenter har vi därför arbetet tillsammans med en europeisk tillverkare och designer för att hitta den rätta kalsongmodellen för vuxna män.

Nu kan du prova resultatet – och vi är övertygade om att du blir nöjd! Det ligger med andra ord en kvalitetskalsong och väntar på dig. Du behöver bara säga JA TACK och ange din storlek så får ett prov med posten inom kort.

Ja tack, skicka mig ett Gratis startpaket med en herrkalsong. Jag betalar endast 9 kr för porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova en herrkalsong gratis. Du betalar endast 9 kr för porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 uker efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du ett paket med tre herrkalsonger 3 gånger per år. Priset för herrkalsongerna är 71,50 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 243,50 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.