text.skipToContent text.skipToNavigation
Northborn Bikini

Behagliga bikinitrosor i bambu

Finns i 4 färger:
Svart, Vit, Grå och Natura.

String eller Hipster?
Klicka på bilden:

String

Hipster

Behagliga bikinitrosor i bambu

Underkläder är inte bara underkläder. Det är plagg som ska bäras men helst inte synas eller kännas. Damunderkläder från Northborn är tillverkade av silkesmjuk bambuviskos. Det är ett perfekt material till trosor som ska vara sköna och behagliga, tvätt efter tvätt. Northborn är designat av kvinnor — för kvinnor. Dessutom är våra trosor helt fria från allergi- och cancerframkallande färgämnen.

Northborn bikinitrosor är välsittande och sköna
Våra bikinitrosor sitter snyggt över baken och håller formen genom hela dagen. De passar lika bra under sommarkjolen som under ett par trekkingbyxor på en tur i skogen. Den härliga bambuviskosen gör att underkläderna följer dina former och rörelser, utan att strama eller skära in.

Oeko-tex®-certifierad
Alla våra textilier är tillverkade i Europa. Northborn är dessutom Oeko-Tex® 100-certifierad. Det betyder att trosorna är testade och fria från skadliga kemikalier. Ytterligare krav ställs på textilier som kommer i kontakt med huden, såsom underkläder. Det betyder att du kan använda dina nya Northborn-trosor direkt, utan att tvätta dem först.

Bambu är framtiden
Bambu är ett hållbart och miljövänligt naturmaterial om man jämför med bomull. Bambu odlas utan giftiga kemikalier och behöver bara en tredjedel av vattnet som behövs för bomullsproduktion. Vidare andas det naturligt och har fukttransporterande egenskaper, vilket gör det perfekt som material för underkläder för vardag, träning och fest.

Just nu och under en begränsad period får du prova helt gratis! Beställ därför ditt startpaket direkt.

Av naturliga ingredienser på naturens premisser
– Simply extraordinary by nature

Tillverkat av: 93 % bambu och 7 % elastan.
Designed in Scandinavia, made in Europe.

Ja tack, skicka mig ett Gratis startpaket med en Northborn bikinitrosa. (portofritt)

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova ett Gratis startpaket med en Northborn bikinitrosa. (portofritt)

 2. 2
  Du är inte förpliktad till framtida köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du ett paket med 3 Northborn bikinitrosor. Skickas var 4:e månad. Priset är 123 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 398 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.