text.skipToContent text.skipToNavigation
Northborn boxershorts i bambuviskos

Northborn boxershorts i bambuviskos

Finns i 4 färger: Svart med grå resår, Vit, Svart samt Marinblå.

OEKO-TEX® - Säkra textilier

Northborn boxershorts är OEKO-TEX® 100 certifierade. Märkningen bekräftar att varan är testad och godkänd enligt OEKO-TEX® föreningens internationella krav. Produkter märkta med Säkra textilier ska inte innehålla allergi- eller cancerframkallande färgämnen.

NORTHBORN BAMBUBOXER

Behåller passformen - Bred resår - Sitter bra - Stilren och sportig. Med Northborn bambuboxershorts får du en mjuk och bekväm boxer som behåller formen tvätt efter tvätt!

NY FÄRG: Finns nu i Marinblå

Northborn har en perfekt passform och goda tekniska egenskaper – som fungerar lika bra på jobbet, semestern som på träningsrundan i skogen.

Bambu – perfekt material i underkläder!
Bambu i textilier är både mjukt, starkt, flexibelt och slitstarkt. Fibrerna i bambu är fyllda med små hål och absorberar därför upp till 60% mer fukt än bomull, utan att kännas fuktiga. Dessutom är bambu naturligt antibakteriell och håller lukt och bakterier borta även efter upprepad användning. Alla dessa egenskaper tillsammans med ett snyggt silkeslent utseende och en bekväm passform, gör bambun optimal för användning i underkläder!

Bra för dig – bra för miljön
Bambuviskos är hållbar och miljövänlig och ett helt biologiskt nedbrytbart material. Bambu odlas utan användning av giftiga kemikalier och kräver endast en tredjedel av det vatten som används för att odla bomull. Northborn boxershorts är också helt fri från allergi- och cancerframkallande färgämnen.

«Perfekt passform – De sitter som gjutna – Mjuka och sköna! – Superskön att ha på sig! - Kan jag få fler?»
– feedback från några av våra testpersoner.

Northborn boxer är tillverkade i bambuviskos med alla dess fördelar: det silkeslena materialet behåller passformen och håller svett och fukt borta tvätt efter tvätt.

93% bambuviskos, 7% elastan
Designed in Scandinavia, made in Europe.

Ja tack, skicka mig ett startpaket med en Northborn boxer. Jag betalar endast 49 kr inkl. porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova ett startpaket med en Northborn boxer. Du betalar endast 49 kr inkl. porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till framtida köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du ett paket med 2 Northborn boxer. Skickas var 3:e månad. Priset är 190 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 409 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.