text.skipToContent text.skipToNavigation
Northborn Hipster

Härliga hipstertrosor i bambu

Finns i 4 färger:
Svart, Vit, Grå och Natura.

String eller Bikini?
Klicka på bilden:

String

Bikini

Härliga hipstertrosor i bambu

Letar du efter bekväma och lyxiga underkläder? Välj trosor från Northborn som är tillverkade av silkesmjuk bambuviskos. Det är nämligen ett perfekt material för trosor eftersom det både gör dem behagliga att använda och får dem att behålla sin passform, tvätt efter tvätt. Våra trosor är designade av kvinnor — för kvinnor. Och de är helt fria från allergi- och cancerframkallande färgämnen.

Northborn är feminin och sportig
Hipstertrosorna är lika perfekta under Marilyn Monroe-klänningen som under träningstightsen. De är tillverkade av hållbar bambuviskos i modernt snitt. Passformen är noga genomarbetad och trosorna är svala och silkesmjuka mot huden.

Oeko-tex®-certifierad
Alla våra textilier är tillverkade i Europa. Northborn är dessutom Oeko-Tex® 100-certifierad. Det betyder att trosorna är testade och fria från skadliga kemikalier. Ytterligare krav ställs på textilier som kommer i kontakt med huden, såsom underkläder. Det betyder att du kan använda dina nya Northborn-trosor direkt, utan att tvätta dem först.

Bambu är framtiden
Bambu är ett hållbart och miljövänligt naturmaterial om man jämför med bomull. Bambu odlas utan giftiga kemikalier och behöver bara en tredjedel av vattnet som behövs för bomullsproduktion. Vidare andas det naturligt och har fukttransporterande egenskaper, vilket gör det perfekt som material för underkläder för vardag, träning och fest.

Just nu och under en begränsad period får du prova helt gratis! Beställ därför ditt startpaket direkt.

Av naturliga ingredienser på naturens premisser
– Simply extraordinary by nature

Tillverkat av: 93 % bambu och 7 % elastan.
Designed in Scandinavia, made in Europe.

Ja tack, skicka mig ett Gratis startpaket med en Northborn hipstertrosa. (portofritt)

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova ett Gratis startpaket med en Northborn hipstertrosa. (portofritt)

 2. 2
  Du är inte förpliktad till framtida köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du ett paket med 3 Northborn hipstertrosor. Skickas var 4:e månad. Priset är 123 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 398 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.