text.skipToContent text.skipToNavigation
Strumpor med X-static® silvertråd.

OEKO-TEX® - Säkra textilier

Märkningen bekräftar att varan är testad och godkänd enligt OEKO-TEX® föreningens internationella krav. Produkter märkta med Säkra textilier ska inte innehålla allergi- eller cancerframkallande färgämnen.

Dina strumpor är ett perfekt växthus för bakterier som skapar dålig lukt. Nu är problemet löst och hemligheten är en patenterad tråd med X-STATIC® silverteknologi.

Det finns produkter som inte kan beskrivas tillräckligt bra med varken ord eller bilder. Du behöver prova själv för att bli övertygad.

De här speciella strumporna är stickade med 10 % X-STATIC®-tråd i själva foten. Den patenterade teknologin garanterar ett antibakteriellt skydd mot dålig lukt. Silverjonerna i fibern verkar effektivt mot mögel och bakterier som skapar dålig lukt.

3 stora fördelar med X-STATIC®:

 • Eliminerar upp till 99 % av alla bakterier i strumpan inom 6 timmar.
 • Säker att använda – allergivänlig och utan giftiga ämnen.
 • Det antibakteriella skyddet är permanent och varar så länge du använder strumporna.

Dessutom är alla material i strumporna Oeko-tex®-certifierade.

Strumporna är slitstarka och behåller passformen tvätt efter tvätt. Fibern som är behandlad med silverjoner syns bara på insidan. Därför kan du välja vilken färg du vill. Dessutom kan du numera välja mellan alltifrån en liten damstorlek till en stor herrstorlek.

Det finns ett gratis prov som väntar på dig!

Ja tack, skicka mig ett Gratis startpaket med 1 par strumpor med X-static® tråd. Jag betalar endast 9 kr för porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Få ett Gratis startpaket med ett par strumpor med X-static® tråd. Du betalar endast 9 kr för porto och expedition.

 2. 2

  Du är inte förpliktad till framtida köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 3 par strumpor med X-static® tråd. Skickas var 3:e månad. Priset per par är 109,50 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 357,50 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.