Ja tack, skicka mig ett Gratis startpaket med 2 par Comfort Control Top strumpbyxor. Jag betalar endast 19 kr för porto och expedition.

Är detta världens bästa strumpbyxa?

Det lanseras ständigt nya strumpbyxor på marknaden. Men kvalitetsmedvetna kvinnor hävdar att ingen för tillfället kan mäta sig med Comfort Control Top när det gäller både trygghet och komfort.

Comfort Control Top är stickad i tunn crepe i 20 denier. Men hemligheten är att den har Lycra runt rumpa, höfter och mage. Det innebär att strumpbyxan blir tunn och bekväm med perfekt stöd och komfort där du behöver det som mest.

ABONNEMANGET INKLUDERAR

Comfort Control Top

Innehåll per försändelse
5 st Comfort Control Top strumpbyxor
254 kr
Totalpris per ordinarie försändelse
Gå till beställning
Comfort Control Top

Produktinformation

Material

Perfekt stöd för rumpa och mage

Stadig och elastisk lycra i rumpa- och höftparti ger en mycket bra hold-in-effekt. Samtidigt bidrar den till att strumpbyxan sitter bra utan att glida ner eller skrynkla sig obekvämt. Många uppskattar också att det stadiga lycrapartiet alltid döljer troskanten.

Så beställer du Comfort Control Top och får en perfekt passform

För en perfekt passform utgår du från din vanliga byxstorlek och längd. I tabellen till vänster ser du om du är en A, B eller C.

Comfort Control Top finns bara hos EFI

Comfort Control Top finns inte ute i handeln och kan endast beställas ifrån oss på EFI. Vi säljer Control Top via ett abonnemang som innebär att du får nya strumpbyxor levererade med posten i god tid innan de gamla är utslitna. Abonnemanget är inte bindande och kan enkelt sägas upp eller anpassas efter ditt behov.

Få ett gratis provpaket

Men innan du kan bli abonnent vill vi skicka två gratisprov, utan förpliktelser, till dig. Vi vill nämligen vara säkra på att alla våra abonnenter är 100 % nöjda med produkten. Efter du har fått provpaketet, kan du bestämma dig för om du vill fortsätta som abonnent eller inte.


Prova 2 par Comfort Control Top strumpbyxor och betala endast 19 kr för porto och expedition.

Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.

Som abonnent får du 5 st Comfort Control Top strumpbyxor var 4:e månad. Pris per strumpbyxa är 45 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 254 kr.
ABONNEMANGET INKLUDERAR

Comfort Control Top

Skickas var 4:e månad
254 kr
Totalpris per ordinarie försändelse

Varianter

Storlek
Stil

Personlig information

Express fyll

Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

Namn
Leveransadress
E-post
Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!

EFI GARANTI

TRYGGT OCH ENKELT

Du kan när som helst avsluta eller ändra ditt abonnemang. Inget minimikrav på köp.

HÖG KVALITET

EFI garanterar att alla produkter håller en stabil hög kvalitet. Ångerrätt inom 30 dagar.

FLEXIBELT

Du kan enkelt göra ändringar själv via Min sida eller kundservice.

DU HAR KONTROLL

Utifrån dina behov kan du när som helst hoppa över eller beställa en extra leverans.