text.skipToContent text.skipToNavigation
Comfort Control Top - med lycra för bekväm HOLD-IN-EFFEKT

Comfort Control Top – med överdel i Lycra för optimal trygghet och komfort.

 Välj din färg:

Välj din storlek:

Bekväm hold-in

 

Är detta världens bästa strumpbyxa?

Det lanseras ständigt nya strumpbyxor på marknaden men kvalitetsmedvetna kvinnor hävdar att ingen för tillfället kan mäta sig med Comfort Control Top när det gäller trygghet och komfort.

Comfort Control Top är stickad i tunn crepe i 20 denier. Men hemligheten är att den har Lycra runt rumpa, höfter och mage. Det innebär att strumpbyxan blir tunn och bekväm med perfekt stöd och komfort där du behöver det som mest.

Perfekt stöd för rumpa och mage

Stadig och elastisk lycra i rump- och höftparti ger en mycket bra hold-in-effekt. Samtidigt bidrar den till att strumpbyxan sitter bra utan att glida ner eller skrynkla sig obekvämt. Många uppskattar också att det stadiga lycrapartiet alltid döljer troskanten.

Så beställer du Comfort Control Top och får en perfekt passform

För en perfekt passform utgår du från din vanliga byxstorlek och längd. I tabellen till vänster ser du om du är en A, B eller C.

Comfort Control Top finns inte ute i handeln och kan endast beställas ifrån oss. Vi säljer Control Top via ett abonnemang som innebär att du får nya strumpbyxor levererade med posten i god tid innan de gamla är utslitna. Abonnemanget är inte bindande och kan enkelt sägas upp eller anpassas efter ditt behov.

Men innan du kan bli abonnent vill vi skicka två gratisprov, utan förpliktelser, till dig. Vi vill nämligen vara säkra på att alla våra abonnenter är 100 % nöjda med produkten. Efter att du har fått provpaketet, kan du bestämma om du vill fortsätta som abonnent eller inte.

Ja tack, skicka mig ett Gratis startpaket med 2 par Comfort Control Top strumpbyxor. Jag betalar endast 19 kr för porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova 2 par Comfort Control Top strumpbyxor och betala endast 19 kr för porto och expedition.

 2. 2

  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 5 st Comfort Control Top strumpbyxor var 4:e månad. Pris per strumpbyxa är 43,50 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 246,50 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.