text.skipToContent text.skipToNavigation
Soft Silk Tights - Microfiber strumpbyxor i extra mjuk och bra kvalité

Soft Silk Tights - du får vad du förväntar dig: En mjuk och skön kvalitet som varken luddar eller noppar sig.

Färger

Storlek

 

De bästa kläderna är de du glömmer att du bär

Soft Silk Tights är så mjuka och naturligt sköna mot huden att du nästan glömmer bort att du har dem på dig. På samma gång är de tillräckligt slitstarka för en aktiv livsstil - oavsett om du är på jobbet,festen eller ute på stan.

Din storlek och din färg

Naturligtvis kan du få Soft Silk Tights i din storlek och de färger du gillar bäst. Strumpbyxorna är tillverkade i microfiber i tjockleken 40 denier och är i en mjuk och skön kvalitet som varken luddar eller noppar sig. De är bekväma och anpassade för midjan och har en mycket bra passform.

Osynlig tåförstärkning

Soft Silk Tight har en osynlig tåförstärkning. Det gör dem extra hållbara på ett utsatt ställe - utan att det går ut över bekvämlighet eller utseende.

Gratis provpaket med Soft Silk Tights

Vi är så övertygade om att du kommer att älska Soft Silk Tights, att vi vill låta dig prova ett par strumpbyxor helt gratis. Soft Silk Tights kan du bara få från oss och med vårt praktiska abonnemang är du garanterad ett förmånligt pris - leveranserna får du direkt hem i brevlådan. Det finns inga krav på minsta inköp och du kan enkelt anpassa abonnemanget efter ditt behov.

Ja tack, skicka mig ett startpaket med ett par Soft Silk Tights gratis. Jag betalar endast 9 kr för porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova gratis, få ett par Soft Silk Tights och betala endast 9 kr för porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt gratisprov. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 4 st Soft Silk Tights var fjärde månad. Pris per strumpbyxa är 65 kr. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition. Totalpris per försändelse är 289 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Betala inget i förskott, inbetalningskort med 14 dagars kredit bifogas i försändelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.