Flexibelt abonnemang

Utan bindningstid och enkelt att anpassa

Hög kvalitet

Fullständig returrätt i 30 dagar, oavsett orsak

Tryggt och enkelt

Inga krav på minimiköp

Ja tack, skicka mig ett startpaket med Hydro 5 + resekit. Jag betalar endast 29 kr för frakt.
Hydro 5 +
ABONNEMANG PÅ

Hydro 5 +

Få Hydro 5 rakhyvel + resekit och betala endast 29 kr inkl. frakt.
STARTPAKET INNEHÅLLER
Hydro 5 rakhyvel + resekit som innehåller Hydro 5-rakhyvel, 50 ml rakskum, resefodral och 2 refillflaskor för schampo/balsam.

Nästa generations rakningssystem för män

Livet har många utmaningar varje dag – rakning bör inte vara en av dem. Hydro 5 från Wilkinson Sword är så avancerad att den förändrar hela rakningsupplevelsen, samtidigt som den tar hand om huden.

Avancerad fuktgivande gel-depot

Överst på bladenheten finns en gel-depot med ett hudvårdande medel som aktiveras vid kontakt med vatten. Den är designad för att skydda huden och ger 40 % mindre friktion än en vanlig smörjremsa*. Under rakningen bildas en näringsgivande gel som minskar irritation och maximerar komforten.

Skin guards ger mindre hudirritation

De 5 skärbladen är utrustade med innovativa ”skin guards” som slätar ut huden under rakningen. Dessa bidrar otroligt mycket till mindre irritation. Vidare är bladen utformade med reducerade mellanrum för att ge bättre komfort och säkerhet.

Flip trimmer - två hyvlar i en

Med tummen frigör du enkelt den hudvårdande enheten och får ett smalare bladhuvud. Detta är perfekt när du ska trimma polisongerna och ser till så du kommer åt på svåra områden.

Wilkinson Sword har avancerade rakningssystem

Vi på Efi har marknadsfört rakningssystem från Wilkinson Sword sen 1992. Vi är imponerade över alla innovationer som de har lanserat genom åren. Med Hydro 5 tar Wilkinson rakningen till en ny dimension eftersom hudvård integreras på ett nytt och revolutionerade sätt. Resultatet är fantastiskt. Du har aldrig förr upplevt ett så avancerat rakningssystem. Vi rekommenderar att du beställer hem ditt gratis kompletta startpaket redan i dag.

Gratis Hydro 5 rakhyvel + resekit

Hydro 5 säljs bara av oss på Efi och vi har ett enkelt abonnemang som ser till så du aldrig får slut på rakblad. Men först får du ett startpaket med Hydro 5 rakhyvel. Dessutom lägger vi även med Hydro 5 resekit som innehåller Hydro 5-rakhyvel, 50 ml rakskum, resefodral och 2 refillflaskor för schampo/balsam. Hydro 5-rakhyveln från Wilkinson Sword skyddar och vårdar huden, samtidigt som den ger en nära och behaglig rakning. Wilkinson rakskum för känslig hud mjukar upp hårstråna och minskar irritation som kan uppstå vid rakning.

Prova Hydro 5, få ett startpaket med Hydro 5 hyvel + resekit. Du betalar endast 29 kr för frakt.
Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent på unika Hydro5-blad. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt gratis startpaket.
Som abonnent får du 2 st 4 -pack med Hydro 5 blad var tredje månad. Pris per 4-pack är 135 kr per styck. Endast 39 kr tillkommer för frakt per försändelse. Totalpris per försändelse 309 kr.
752_top_se.jpg
ABONNEMANG PÅ

Hydro 5 +

Betala bara 29 kr för startpaketet

Du blir abonnent, men kan när som helst avsluta. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.

DETALJER OM ABONNEMANGET

Du får en ny försändelse 3:e månad. Pris per försändelse är 309 kr.

Beställningsformulär

Express fyll

Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

Alla fält är obligatoriska
Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!

EFI GARANTI

Flexibelt abonnemang

Utan bindningstid och enkelt att anpassa

Hög kvalitet

Fullständig returrätt i 30 dagar, oavsett orsak

Tryggt och enkelt

Inga krav på minimiköp