Flexibelt abonnemang

Utan bindningstid och enkelt att anpassa

Hög kvalitet

Fullständig returrätt i 30 dagar, oavsett orsak

Tryggt och enkelt

Inga krav på minimiköp

Ja tack, skicka omgående mitt GRATIS startpaket med Intuition + ett 3-pack med Intuition Perfect Finish ögonbrynskniv. Jag betalar endast 39 kr för frakt.

253-inbrow-toppbanner_se.jpg
ABONNEMANG PÅ

Intuition +

Få ett komplett startpaket och betala endast 39 kr inkl. frakt.
STARTPAKET INNEHÅLLER
Intuition Sensitive Care rakhyvel, 2 refillblad och ett 3-pack med Intuition Perfect Finish ögonbrynskniv

Upptäck det enkla sättet att raka sig

Har du en hektisk vardag och känslig hud? Då ska du prova Intuition Sensitive Care som skummar, lugnar och rakar samtidigt som den lämnar huden mjuk och slät.

Intuition är världens första allt-i-ett-rakningssystem och den blev snabbt en bästsäljare med miljoner nöjda användare över stora delar av världen. Nu är systemet uppgraderat för att ge dig en ännu bättre rakningsupplevelse.

Bild av en Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care-rakhyvel

Hudvård och rakning samtidigt

De fyra ultratunna bladen med skyddsgaller är omgivna av en hudvårdande tvål som skummar i kontakt med vatten. Den innehåller Aloe Vera, Provitamin B5 och vitamin E som förhindrar uttorkning och gör huden len och mjuk.

Intuition är anpassad för känslig hud

- Dermatologiskt testad.
- Milt parfymerad.
- Fri från parabener.

Du behöver inte längre varken skum eller rakkräm. Gå in i duschen eller sätt dig i badkaret och upplev hur enkelt det kan vara att raka sig.

Renrakade ben
Närbild av Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care-rakhyveln

Ergonomiskt handtag och lätt att byta blad

Det ergonomiska handtaget passar perfekt i handen och säkrar en skonsam rakning.

Gör så här för att byta blad:

1. Tryck på hyvelns sidoknappar.
2. Ta ur bladenheten.
3. Klicka dit en ny bladenhet.

Prova Intuition nu!

Intuition Sensitive Care säljs av EFI genom ett enkelt och flexibelt abonnemang som säkerställer att du slipper få slut på rakbladsrefiller. Och du får såklart börja med ett komplett startpaket! Startpaketet innehåller hyvel och 2 bladrefiller. Som en extra bonus skickar vi dessutom med ett 3-pack med Intuition Perfect Finish ögonbrynskniv – perfekt för att forma ögonbrynen samt ta bort fina hår i ansiktet.

Tillverkas av världsledande Wilkinson Sword

Intuition Sensitive Care är utvecklad och producerad av Wilkinson Sword. De är en av världens två ledande producenter av rakningssystem av hög kvalitet för kvinnor och män.

Intuition + startpaket
Prova gratis, få ett komplett startpaket med Intuition + ett 3-pack med Intuition Perfect Finish ögonbrynskniv och betala endast 39 kr för frakt.
Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.
Som abonnent får du en ask med 6 bladrefiller var fjärde månad. Pris per ask är 343 kr. Endast 39 kr tillkommer för frakt per försändelse. Totalpris per försändelse är 382 kr.
ABONNEMANG PÅ

Intuition +

Betala bara 39 kr för startpaketet

Du blir abonnent, men kan när som helst avsluta. Om du inte önskar fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket.

DETALJER OM ABONNEMANGET

Du får en ny försändelse var 4:e månad. Pris per försändelse är 382 kr.

Beställningsformulär

Express fyll

Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

Alla fält är obligatoriska
Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!