Ja tack, skicka mig Gratis ett komplett startpaket med Hydro 5. Jag betalar endast 29 kr för porto och expedition.

Nästa generations rakningssystem för män

Livet har många utmaningar varje dag. Rakning bör inte vara en av dem. Hydro 5 från Wilkinson Sword är så pass avancerad att den förändrar hela rakningsupplevelsen samtidigt som den vårdar huden. 

ABONNEMANGET INKLUDERAR

Hydro 5

Innehåll per försändelse
2 st 4-pack Hydro 5 blad
297 kr
Totalpris per ordinarie försändelse
Gå till beställning
Hydro 5

Avancerad fuktgivande gel-depot

Överst på bladenheten finns en gel-depot med hudvårdande ingredienser som aktiveras vid kontakt med huden. Den är designad för att skydda huden och ger 40 % mindre friktion än en vanlig smörjremsa*.

Under rakningen bildas en vårdande gel som reducerar irritation och maximerar komforten. 

*Jämfört med smörjremsan från Quattro Titanium.

Skin guards ger mindre hudirritation 

De fem skärbladen är utrustade med innovativa "Skin guards" som slätar ut huden under rakningen. Dessa bidrar otroligt mycket till mindre irritation. Vidare är bladen designade med reducerade mellanrum för att ge bättre komfort och säkerhet. 

Flip trimmer - två hyvlar i en 

Med tummen frigör du enkelt den hudvårdande enheten och får ett smalare bladhuvud. Det är perfekt när du ska trimma polisongerna. Samtidigt kommer du åt på svåra områden i ansiktet.

Wilkinson Sword är avancerade rakningssystem

Vi på EFI har marknadsfört rakningssystem från Wikinson Sword sen 1992. Vi är imponerade över alla innovationer som har lanserats under årens lopp. 

Med Hydro 5 tar Wilkinson rakningen till en ny dimension eftersom hudvården integreras på ett nytt revolutionerade sätt. Resultatet är fantastiskt - du har aldrig förr upplevt ett så avancerat rakningssystem. Beställ därför ditt kompletta gratis startpaket redan i dag!

Gratis startpaket + extrabonus

Hydro 5 säljs bara av oss på EFI och vi har ett enkelt abonnemang som säkerställer att du aldrig får slut på rakblad. Men först får du självklart ett komplett startpaket. Startpaketet innehåller rakhyvel, rakblad och en  låda med gel.


Prova GRATIS, få ett komplett startpaket som innehåller Hydro 5 rakhyvel, blad och gel. Du betalar endast 29 kr för porto och expedition.

Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent på unika Hydro5-blad. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt gratis startpaket.

Som abonnent får du 2 st 4 -pack med Hydro 5 blad var tredje månad. Pris per 4-pack är 134 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse 297 kr.
ABONNEMANGET INKLUDERAR

Hydro 5

Skickas var 3:e månad
297 kr
Totalpris per ordinarie försändelse

Personlig information

Express fyll

Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

Namn
Leveransadress
E-post
Ditt abonnemang skapas. Var vänlig vänta!

EFI GARANTI

TRYGGT OCH ENKELT

Du kan när som helst avsluta eller ändra ditt abonnemang. Inget minimikrav på köp.

HÖG KVALITET

EFI garanterar att alla produkter håller en stabil hög kvalitet. Ångerrätt inom 30 dagar.

FLEXIBELT

Du kan enkelt göra ändringar själv via Min sida eller kundservice.

DU HAR KONTROLL

Utifrån dina behov kan du när som helst hoppa över eller beställa en extra leverans.