text.skipToContent text.skipToNavigation
Hydro 5 förändrar hela rakupplevelsen och vårdar huden samtidigt

Revolutionerande ny teknologi integrerar rakning och hudvård.

Prova Hydro 5 gratis

Få ett komplett startpaket som innehåller Hydro 5 hyvel, 2 blad och Gel.

Raksystemet som har allt du förväntar dig!

Du är man – du har skäggväxt i ansiktet – och du har förmodligen provat olika rakhyvlar. Men aldrig någon som varit helt perfekt – tills nu: Hydro 5 är så avancerad att den förändrar hela rakupplevelsen – och samtidigt vårdar huden.

Ny fuktgivande gel depot

Överst på bladenheten finns en gel depot med hudvårdande ingredienser som aktiveras vid kontakt med vatten. Designad för att skydda huden och ge mindre friktion än en vanlig smörjremsa.* Under rakningen bildas en närande gel som reducerar irritation och maximerar komforten.

Flip trimmer - två hyvlar i en

Med hjälp av tummen frigör du enkelt den hudvårdande enheten och får ett smalare bladhuvud – perfekt när du ska trimma polisonger – samt gör det enklare att komma åt svåråtkomliga områden.

5 ultra glide blad med SKIN GUARDS

Skärbladen är utrustade med innovativa «Skin Guards» som hjälper till att sträcka ut huden under rakningen. Detta bidrar dramatiskt till mindre irritation. Bladen har ny design med reducerat mellanrum för att ge bättre komfort och säkerhet.

Ergonomiskt hyvelskaft

Passar perfekt i handen och garanterar full kontroll när du rakar dig.

Wilkinson Sword - avancerade raksystem

EFI har marknadsfört raksystem från Wilkinson Sword sedan 1992. Vi är imponerade av de många innovativa system som har lanserats under åren. Med Hydro 5 tar Wilkinson Sword rakningen till en ny dimension eftersom hudvård integreras på ett nytt och revolutionerande sätt. Resultatet är häpnadsväckande: Du har aldrig tidigare upplevt ett mer avancerat raksystem. Vi rekommenderar att du beställer ditt Gratis startpaket redan idag.

* Jämförbar med Quattro Titaniums smörjremsa.

Ja tack, skicka mig Gratis ett komplett startpaket med Hydro 5. Jag betalar endast 29 kr för porto och expedition.

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova GRATIS, få ett komplett startpaket som innehåller Hydro 5 rakhyvel, blad och gel. Du betalar endast 29 kr för porto och expedition.

 2. 2
  Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent på unika Hydro5-blad. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt gratis startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 2 st 4 -pack med Hydro 5 blad var tredje månad. Pris per 4-pack är 134 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse 297 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.