text.skipToContent text.skipToNavigation
Northborn String

Silkesmjuka stringtrosor i bambu

Finns i 4 färger:
Svart, Vit, Grå och Natura.

Bikini eller Hipster?
Klicka på bilden:

Bikini

Hipster

Silkesmjuka stringtrosor i bambu

Vill du få en härlig känsla av lyx och välbefinnande? Börja med det som sitter närmast huden. Damunderkläder från Northborn är tillverkade av silkeslen bambuviskos. Det är ett perfekt material för att skapa trosor som är sköna och som behåller passformen, tvätt efter tvätt. Underkläderna är designade av kvinnor — för kvinnor. Dessutom är de helt fria från allergi- och cancerframkallande färgämnen.

Behagliga stringtrosor för hela dagen
Stringtrosor passar perfekt när du har tighta byxor, kjol eller klänning och vill undvika att troskanterna syns. Våra stringtrosor är behagliga och transporterar bort fukt. Därför är de perfekt under hela dagen och kvällen. Stringtrosorna finns i flera olika färger och det finns minst ett par som passar din nya kjol, festklänning eller dina jeans. Mixa och matcha färgerna med din favorit-bh för att uppdatera din garderob.

Oeko-tex®-certifierad
Alla våra textilier är tillverkade i Europa. Northborn är dessutom Oeko-Tex® 100-certifierad. Det betyder att trosorna är testade och fria från skadliga kemikalier. Ytterligare krav ställs på textilier som kommer i kontakt med huden, såsom underkläder. Det betyder att du kan använda dina nya Northborn-trosor direkt, utan att tvätta dem först.

Bambu är framtiden
Bambu är ett hållbart och miljövänligt naturmaterial om man jämför med bomull. Bambu odlas utan giftiga kemikalier och behöver bara en tredjedel av vattnet som behövs för bomullsproduktion. Det andas naturligt och har fukttransporterande egenskaper, vilket gör det perfekt som material för underkläder för vardag, träning och fest.

Just nu och under en begränsad period får du prova helt gratis! Beställ därför ditt startpaket direkt.

Av naturliga ingredienser på naturens premisser
– Simply extraordinary by nature

Tillverkat av: 93 % bambu och 7 % elastan.
Designed in Scandinavia, made in Europe.

Ja tack, skicka mig ett Gratis startpaket med en Northborn stringtrosa. (portofritt)

 • Express fyll
  Skriv in ditt mobilnummer och tryck på «Hämta»

 1. 1

  Prova ett Gratis startpaket med en Northborn stringtrosa. (portofritt)

 2. 2
  Du är inte förpliktad till framtida köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt startpaket. När du blir registrerad som abonnent första gången får du också tillgång till EFIs webshop, oavsett om du fortsätter att abonnera eller inte. I denna webshop kan du när som helst handla alla våra produkter till abonnemangspris.

 3. 3

  Som abonnent får du ett paket med 3 Northborn stringtrosor. Skickas var 4:e månad. Priset är 123 kr per styck. Endast 29 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 398 kr.

EFI GARANTI

 • TRYGGHET:
  Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och det är inga krav på miniköp av någon produkt. Eventuella ändringar i ditt abonnemang kan göras på MIN SIDA eller genom kontakt med kundservice.
 • ENKEL BETALNING:
  Skicka inga pengar nu. En faktura med 14–30 dagars betalningstid följer med i utskicket.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterar att produkterna håller stabil hög kvalitet.
 • FLEXIBILITET:
  Beroende på ditt behov, kan du när som helst hoppa över en eller flera försändelser - eller få en extra leverans.