Daglig hudvård för kvinnor och män

Tiotusentals kunder kan inte ha fel – de här krämerna levererar. Här kommer en fullständig översikt över samtliga av våra hudkrämer och varför de blivit så populära.

I samarbete med en av Skandinaviens ledande tillverkare av hudvårdsprodukter har vi steg för steg skapat en serie med hudkrämer för både kvinnor och män.

Allt började med DGEA® - en ansiktskräm som innehåller ginseng, kreatin, vitamin E och aloe vera. Många upplever att krämen är en oumbärlig del av den dagliga ansiktsvården. Ansiktskrämen beskrivs som smidig, bekväm och silkeslen. Den är framtagen för kvinnor som är 30 år och uppåt och finns i en oparfymerad och en parfymerad variant.

Det finns rekommendationer som säger att vi bör använda en bra kräm som lugnar huden. Därför tog vi fram DGEA® blue och den är speciellt framtagen för män. Många uppskattar den maskulina men samtidigt neutrala doften och att krämen snabbt tränger in i huden.

I basik®-sortimentet finns fler produkter som löser problem: AGE DEFENSE är en unisex-ansiktskräm som är perfekt för dig som börjar få några fina linjer och rynkor. Huvudingrediensen golden seaweed (algextrakt) är rik på fetter, antioxidanter och vitaminer, ämnen som huden behöver för att behålla fukt och elasticitet.

Många efterlyste en bra fotkräm. basik fotkräm med välgörande mikropärlor med E-vitamin, sheasmör och sjögräsextrakt ger dina fötter den omsorg som de behöver.

Många kämpar med torra och spruckna händer, speciellt under den kalla delen av året. basik handkräm är framtagen för att mjuka upp huden och tillföra fukt. Precis som basik fotkräm har den mikropärlor (av cellulosa) med E-vitamin som krossas när krämen appliceras. Dessutom innehåller krämen havsalgextrakt, sheasmör och glycerin, vilket skyddar huden mot vardagliga påfrestningar.

De senaste tillskotten i serien är basik shave glide-kräm för män och unisexvarianten basik shave glider gel. Båda är skonsamma mot huden och du behöver inte ta bort eventuella rester efter rakningen utan kan smörja in dem i huden.

Samtliga av våra krämer är dermatologiskt testade och fria från parabener. De tillverkas efter stränga kvalitetskrav i Danmark. Dessutom är de prisvärda.