Strumpor som inte stramar

Strumpor som inte stramar

Många söker efter riktigt sköna strumpor - ett av önskemålen är att de inte stramar för mycket. Hos Efi hittar du strumpor som inte stramar, och många andra kvalitetsprodukter som boostar din vardag.
Vad är D-vitamin? Behövs det kosttillskott?

Vad är D-vitamin? Behövs det kosttillskott?

Det pratas mycket om D-vitamin, speciellt under vinterhalvåret när solens strålar inte längre kan bidra med ämnet. Vitaminet är viktigt för vår hälsa, men också omdiskuterat. Livsmedelsverket rekommenderar kosttillskott till vissa grupper. Här tittar vi närmare på vad D-vitamin är bra för i kroppen, och hur du gör för att få i dig en tillräcklig mängd.
Fördelar med omega-3 – därför behövs fleromättade fettsyror

Fördelar med omega-3 – därför behövs fleromättade fettsyror

Visste du att fisk är den enda maten där du inte behöver tänka på att spara på fettet? All fisk, men framför allt fet fisk som sardiner, ansjovis, lax och sill är rika på omega-3-fettsyror. Låt oss berätta vilka fördelar som finns med de fleromättade fetterna och hur du ser till att du får i dig tillräckligt.
Drömmer du om att sova bättre?

Drömmer du om att sova bättre?

Du är inte ensam. Den senaste tiden har vi lagt märke till flera tidningsartiklar som skriver om hur pandemin medfört en ökning av personer som upplever sömnproblem.
Sömnen är lika viktig för vår hälsa och vårt välmående som en hälsosam kost och fysisk aktivitet. Därför bör du se till att du får dina 7–8 timmar per natt. Och du kan faktiskt göra en hel del själv för att förbättra din sömn.
Hudvårdsprodukter för vardagen

Hudvårdsprodukter för vardagen

Efi har under många år haft ett nära samarbete med en dansk tillverkare av kosmetika. Och vi har utvecklat flera krämer som blivit bästsäljare bland våra kunder.
Vi har valt att fokusera på skonsamma produkter som är dermatologiskt testade och producerade under strikta kvalitetskontroller.
Prenumeration på rakblad för män & kvinnor – så funkar det

Prenumeration på rakblad för män & kvinnor – så funkar det

Den svenska marknaden för prenumerationer på rakhyvlar och rakblad erbjuder en mängd alternativ. I den här artikeln vill vi berätta för dig om EFI som prenumerationstjänst, varför det är ett av de bästa alternativen och hur du som kund alltid kan känna dig trygg som abonnent hos oss.
DEN KALLA FINA ÅRSTIDEN

DEN KALLA FINA ÅRSTIDEN

Äpplen skördas, lövträden skiftar i nyanser av rött och gult och temperaturen kryper under nollstrecket. Hösten är på frammarsch! Även om dagarna blir kyligare och solbrännan efter en fantastisk sommar börjar blekna, behöver du inte lägga undan dina klänningar och kjolar! För, höstens trender kännetecknas av blommiga klänningar, djurmönster och lager-på-lager. Med ett par italienska strumpbyxor i garderoben är du redo att möta hösten både trendig och bekväm!
Snabbt, säkert och effektivt

Snabbt, säkert och effektivt

Drömmer du dig bort till en kritvit strand, klarblått hav och palmer? När det är snö och slask är du inte ensam om att boka en resa till bekväma Madeira, soliga Florida eller exotiska Indonesien. Eller så kanske du längtar efter att sitta framför en öppen brasa i en stuga med rosor på kinderna. Och titta ut på på de gnistrande spåren i snön. Vare sig du vill åka utomlands eller stanna i Sverige behöver huden både solkräm och omsorg. Här har vi samlat några tips på vad du kan ta med dig i bagaget när du ska resa.
Vad ska man göra mot dålig andedräkt? 7 tips som hjälper

Vad ska man göra mot dålig andedräkt? 7 tips som hjälper

Visste du att upp till 70 % av oss alla ibland har problem med dålig andedräkt? Kanske har du upplevt det hos någon annan men inte själv reflekterat över om du skulle lukta illa? Här förklarar vi hur du tar reda på om du är drabbad och ger dig tipsen som hjälper för en förbättrad andedräkt.
Northborn ® - nya textilprodukter från EFI i hög kvalitet!

Northborn ® - nya textilprodukter från EFI i hög kvalitet!

Efi utvecklar i samarbete med omsorgsfullt utvalda tillverkare, kvalitetskläder för vardags- och fritidsbruk. Vi har nyligen lanserat Northborn ® bambuboxer och de har blivit väl mottagna av våra kunder. Just nu har Merinoulltröjor anlänt till vårt lager och det kommer att ske fler spännande lanseringar i framtiden.
Vet du vad du smörjer huden med?

Vet du vad du smörjer huden med?

Vi smörjer in oss med krämer på jakt efter en vacker hy och det kan vara en god idé att kolla innehållsförteckningen. De flesta av oss är noga med vilka tillsatser som finns i maten vi äter och vill ha den så naturlig som möjligt. Men hur är det med din hud, är du lika noga med vad du smörjer den med?
Kosttillskott kan hjälpa

Kosttillskott kan hjälpa

Vi håller med dem som hävdar att det bästa sättet att ge kroppen de ämnen den behöver är via kosten. Men - det är inte säkert att din kost alltid är optimalt sammansatt och då kan det vara en god idé att ta ett tillskott.
En enklare vardag som abonnent

En enklare vardag som abonnent

EFI har erbjudit abonnemang i över 30 år och har ett bra system där du nu också har tillgång till en egen sida med en fullständig översikt. Där kan du göra ändringar i ditt abonnemang om du önskar.
Bra raktips för kvinnor

Bra raktips för kvinnor

Nu har även hårborttagning blivit en av livets nödvändigheter - även för oss kvinnor. När det gäller produkter är det inte längre bara färgen på hyvelskaftet som skiljer sig mellan ett kvinnligt och manligt raksystem. Under de senaste åren har det kommit fler innovativa produkter som tar hänsyn till kvinnornas specifika behov.
Vad är det som gör Wilkinson Sword annorlunda?

Vad är det som gör Wilkinson Sword annorlunda?

En snabb titt på Wilkinson Swords historia avslöjar flera unika innovationer. Som Wilkinson Swords auktoriserade distributör i Norden i mer än 25 år, har vi sålt många av dessa unika raksystem. Den feedback vi fått från kunderna genom åren har varit mycket trevlig och många av våra egna medarbetare använder fortfarande raksystem som lanserades i början av 90-talet.
Några hälsotips utöver det vanliga mm.

Några hälsotips utöver det vanliga mm.

Blir du lätt förkyld?
Varje höst och vinter kan vi läsa i dagliga tidningar och veckotidningar om vad vi ska göra för att vara rädd om luftvägarna. Det ges många mer eller mindre goda råd – bl.a. om intag av C-vitamin i gramdoser, som faktiskt har effekt genom att C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion. Enligt tidningarna är det bästa att låta luftvägarna ta hand om sig själva – det går över inom en vecka.