DEN KALLA FINA ÅRSTIDEN

Äpplen skördas, lövträden skiftar i nyanser av rött och gult och temperaturen kryper under nollstrecket. Hösten är på frammarsch! Även om dagarna blir kyligare och solbrännan efter en fantastisk sommar börjar blekna, behöver du inte lägga undan dina klänningar och kjolar! För, höstens trender kännetecknas av blommiga klänningar, djurmönster och lager-på-lager. Med ett par italienska strumpbyxor i garderoben är du redo att möta hösten både trendig och bekväm!

För många kan tanken på att bära strumpor vara en obehaglig upplevelse. Sömmar som stramar och ger ofördelaktiga valkar, maskor som går och klåda kan bidra till att man hellre bär byxor än kjolen som du tyckte var så fin i butiken. En strumpbyxa ska omsvepa dina ben utan att nästan kännas, ge ett bra stöd, komplettera din klädstil och hålla för ett ärligt dagsarbete.

Italiensk design och kvalitet

Italienarna är vida kända för mode och kvalitet. Italienska strumpbyxor är inget undantag. Det som kännetecknar strumpbyxor av god kvalitet är en bred linning som inte är påsydd, osynliga förstärkningar på utsatta ställen, ett bra stöd och passform och inte minst en bekväm känsla mot huden.

Håll stilen och värmen

Vassa löv på promenaden i parken med barnen eller barnbarnen eller på café med väninnor och varm kakao i koppen. Ett par bra strumpbyxor gör det möjligt att förlänga hösten och du kan använda sommargarderoben, använd kjolar och klänningar och lyfta din outfit med det lilla extra när du varierar färger och kombinationer. Med en strumpbyxa i 40 denier har du det perfekta basplagget i höst- och vinterns vardagsgarderob. Våra Soft Silk Tights är av italiensk kvalitet med bästa komfort. Med 3 olika storlekar och 5 färgnyanser, är detta vardagslyx i ett par strumpbyxor.

 style=

Till vardags och till fest – strumpbyxor är bäst!

Under våra kalla månader bjuds det också på mys och trevligheter. Vi umgås med familj och vänner och äter middagar och umgås med festligheter. Till fest kan det vara aktuellt med en mindre täckande strumpbyxa med ett elegantare utseende. Comfort Control Top i 20 denier kombinerar en mer exklusivt look med bekväm linning och bra hold-in.

Letar du efter den perfekta strumpbyxan i större modell men har tröttnat på att kompromissa med kvalitet och utförande? Comfort Plus Size är specialsydd för kvinnor med former. Med bra stöd och hold-in, bekväm linning och underbara färger, är detta italienska hantverk för den kräsna.

Starkt som stål och tunt som spindelväv

Som ett rimligt alternativ till silke lanserade DuPont nylonstrumpan under världsutställningen 1939. Nylon, Lycra ® och Elastan går under samlingsnamnet polyamider och kännetecknas av god elasticitet, är fukttransporterande och antibakteriellt. Egenskaperna gör dem eftertraktade inom textilindustrin och det är ännu idag det mest idealiska materialet för strumpbyxproduktion.

Tips och tvättråd

Strumpbyxor är förbrukningsvaror. Men om du sköter om dem behåller de form och egenskaper längre.

• Alla våra strumpbyxor kan maskintvättas i 40 grader och de varken noppar eller luddar sig. Om du tvättar dem i en tvättpåse skyddar du dina strumpbyxor mot olyckor orsakade av kläder med kardborre eller blixtlås.
• Undvik torktumlare och torka inte strumpbyxorna direkt på värme. Det förändrar strumpbyxans elasticitet och förmågan att återfå passformen
• Om olyckan skulle vara framme så kan du stoppa en begynnande maska med nagellack. Men det bästa är att ha med ett par extra lättillgängligt!
• Strumpbyxor av Lycra ® är bättre än Elastan
• Denier (den) står för fibertätheten i strumpbyxan. Desto högre den desto tätare är den vävd och därmed mindre transparent än vid lägre den. En vardagsstrumpbyxa bör vara från 40 och uppåt.